outdoor, coaching, teambuilding, leiderschapontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, survival, reis naar zweden, zelfleiderschap
Kies voor groei

Ga je mee met deze reis, dan kies je voor groei als leider, mens en teamspeler. Gedurende een week komen alle facetten voorbij die nodig zijn om grip op deze groei te krijgen en overstijgende resultaten te behalen. Vanuit Sixstarleadership hebben wij de ervaring hoe je als leider, team en zelfleider op een gestructureerde wijze tot het volgende niveau gaat groeien. Hierbij benutten wij onze ervaring in het bedrijfsleven en ervaringen  bij meer dan 10 jaar Defensie. Deze verbinding, is het onderscheidende vermogen, waarbij je eenmaal thuis, direct meer impact gaat maken als leider en mens.

De Six Star reis naar zweden is de meest diverse in zijn soort. Coaching, outdoor, teamwork en maximaal genieten.
We gaan werken aan persoonlijke groei, leiderschap, en rondom het vuur interessante gesprekken voeren. Een waardevol netwerk voor na de reis en blijvende herinneringen. 

Beschrijving

Mee op reis of heb je een vraag?
Stuur dan een mail naar info@sixstarleadership.com
Je kunt je interesse ook aangeven via DIT formulier.
Reissom p.p. €3.495,- ex btw.

Waarom meegaan op deze reis?

Overstijgende Resultaten, door los te komen van hier en nu.
Met deze waardevolle reis naar Zweden investeer je in groei, persoonlijke ontwikkeling, beleving en blijvende herinneringen. Een  week met nieuwe inzichten, vanuit de Sixstarleadership methodieken aangereikt en praktisch gemaakt. Eenmaal thuis kijk je anders naar complexe situaties en ben je in staat om meer impact te maken met je team, als leider, ondernemer en mens. 

Programma

De vorm, programmering en reissom zijn afhankelijk van de groepssamenstelling, seizoen en doelstellingen van de reis. 

In een witte wereld gaan we andere dingen doen dan bij een groene. 
Beide even uitdagend, waardevol en bijzonder om mee te maken. In een kennismaking-call delen we hier, mits reeds bekend, meer over.

leiderschapsreis, leading by example, leiderschap ontwikkeling, managementtraining, training en coaching, outdoor coaching, out of the box training, outdoor reis, outdoor zweden, persoonlijke ontwikkeling outdoor
Locatie

De locatie waar we verblijven ligt in een prachtige omgeving , middenin de bossen aan een groot meer.
Je overnacht  met 4-6 personen in een traditionele Zweedse stuga. Koken en eten doen we in de GrillKota en er is een mooi houten gebouw voor de nodige sanitaire werkzaamheden. Uiteraard gaan we ook de natuur in. De GrillKota is de centrale plek van waaruit de diverse activiteiten worden opgestart.

outdoor, coaching, teambuilding, leiderschapontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, survival, reis naar zweden, zelfleiderschap
bijeenkomst

Voordat je je kunt aanmelden is er eerst een kennismaking via een video-call. Wat is je motivatie en zijn je drijfveren om mee te gaan. We willen de beste ervaring bieden, jouw verwachting en de juiste groepssamenstelling zijn daarbij essentieel. Heb je je aangemeld en zijn de groepen bekend, dan nodigen we je uit voor een informatiebijeenkomst. Hier gaan we in op de verdere details van de reis en de voorbereidingen. Denk aan weersverwachting, kledingadviezen, bagage, vlucht, praktische zaken zoals evt. verzekeringen.

HIER kun je je aanmelden voor een video-call om kennis te maken en je interesse aan te geven.

Aanvullende info

Er staan meerdere vertrekdata gepland, informeer naar de mogelijkheden.
De reis gaat definitief door bij minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers.
We vliegen van Amsterdam op Stockholm/Trondheim en van daaruit gaan we nog 4-6 uur verder de binnenlanden van Zweden in.
Ons eindpunt is in de omgeving van het stadje Bracke.

Programma is inclusief.:
☑️ Retourvlucht Amsterdam – Stockholm/Trondheim
☑️ Lokaal vervoer
☑️ Verblijf 6 overnachtingen
☑️ Eten en drinken
☑️ Activiteiten
☑️ Professionele coaching
☑️ Informatie bijeenkomst

Waarom meegaan op deze reis?

Overstijgende Resultaten, door los te komen van hier en nu.
Met deze waardevolle reis naar Zweden investeer je in groei, persoonlijke ontwikkeling, beleving en blijvende herinneringen. Een  week met nieuwe inzichten, vanuit de Sixstarleadership methodieken aangereikt en praktisch gemaakt. Eenmaal terug in Nederland/België kijk je anders naar complexe situaties. Hierdoor ben je in staat om meer impact te maken met je team, als leider en mens. 

Wij laten het individuele en groepsproces zijn werk doen. Van daaruit ontstaan de juiste uitdagingen, actiepunten en plannen om tijdens en na de reis mee aan de slag te gaan.

Kom je met de juiste inzet en mindset, dan gaat deze week je een gegarandeerde groei in de juiste richting geven.

 

Recte Faciendo Neminem Timeas | Door het juiste te doen vreest Gij niemand

Volgende stap

Wil jij mee op reis of heb je een vraag?
Stuur dan een mail naar info@sixstarleadership.com
Je kunt je interesse ook aangeven via DIT formulier.