zelfleiderschap,persoonlijke ontwikkeling,defensie podcast,eindbazen,eindbazen podcast,eindbazen wiggert,eindbazen ayahuasca,wiggert meerman,persoonlijke ontwikkeling training,persoonlijke groei en ontwikkeling,podcast persoonlijke ontwikkeling,persoonlijke ontwikkeling boeken,veteranen in bedrijfsleven,militair leiderschap,militaire training,military leadership,military training

Koop een stuk regenwoud en geef het terug – EP55 Wiggert Meerman

Koop een regenwoud en geef het terug – EP55 Wiggert Meerman

Wiggert Meerman koopt een stuk regenwoud en geeft het terug aan de inheemse bevolking. Enerzijds het avontuur en anderzijds de zoektocht naar antwoorden brengen Eindbaas Wiggert Meerman steeds weer op bijzondere plekken.

Voor de doorgewinterde Podcast luisteraar is Wiggert Meerman waarschijnlijk een bekende naam. Samen met Michel Vos is hij met de Eindbazen Podcast een pionier in Nederland en daarbuiten. Persoonlijk leiderschap, ondernemen en ook Defensie zijn een rode draad in veel wat ze deden en doen. Met Wiggert praat ik hierover, zijn drive, kijk op leiderschap, de huidige tijd en de projecten waar hij nu zijn energie aan besteed.

wiggertmeerman.com

✔️ Six Star Inspiratie Event 2022 (Start September)

Het Sixstarleadership netwerk is mede dankzij de podcast ontzettend gegroeid. Groei in de vorm van kennis, persoonlijke/zakelijke contacten en de diensten die we in binnen en buitenland aanbieden.

Wil je weten wat wij doen iets voor jou, je bedrijf of team is?
Neem dan contact met ons op: info@sixstarleadership.com / 06-24770013

Wellicht tot snel, blijf ons volgen en indien nog niet gedaan, abonneer je op ons YouTube, Spotify en ApplePodcast kanaal.

Dankbaar 🙏
Patrick | Team Sixstarleadership

Speciaal voor de Veteraan 🇳🇱

👉 Schrijf HIER een recensie op Apple Podcast. Dankbaar🙏
👉 Vind je het een leuke en inspirerende Podcast?
Ontvang automatisch een email als er een nieuwe Podcast online komt door je in te schrijven voor Sixstarleadership Updates. KLIK HIER

Luister op Apple Podcast en Spotify

Ontvang automatisch een email bij een nieuwe Podcast

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.