TOP Team

Sixstarleadership.Academy

Sixstar = Iedere dag beter willen worden

Het bestaansrecht van commerciële teams en afdelingen in een commerciële organisatie, is de producten en diensten van de organisatie met een zo hoog mogelijke marge aan de man te brengen. Dit hoofddoel kwantificeer je, en het ultieme doel is dat de hele afdeling en zelfs organisatie, deze doelen gaat ademen.
Om te komen tot deze ideale omgeving, samenstelling en werkwijze, is het van belang dat je als DGA, ondernemer, (sales)-management/directie en professional, jezelf dagelijks de vraag stelt, wat er beter kan? Doe je dit, dan is de kans vrij groot, dat de kostbare tijd en energie naar de juiste dingen gaat, lees flink bijdragen aan het eerder genoemde hoofddoel. Een fantastisch product of dienst, met een juiste commerciële structuur, maakt voor de gehele organisatie een groot verschil.

sales, mastermind, patrick coopmans, leiderschap, defensie, veteranen, , veteraan, sixstarleadership, sales, persoonlijkeontwikkeling, militair, landmacht, team performance,

Sixstar = Overstijgen van het resultaat

Mijn naam is Patrick Coopmans, en met het team van Sixstarleadership ondersteunen wij commerciële teams en afdelingen, in hun weg naar rendement optimalisering. Wij bekijken alles vanuit (zelf)-Leiderschap en team performance. Onze aanpak is “All-In”. Gebaseerd op het werken met teams binnen Defensie en meer dan 10 jaar commerciële ervaring in het bedrijfsleven op senior management en training posities. Wij brengen dit alles tezamen, in hoe wij naar leiderschap, teams en afdeling optimalisatie kijken. 

 

Sixstarleadership staat voor: “Het overstijgen van je resultaten.” Het overstijgen van de resultaten is een prestatie leveren waarvan je denkt dat deze niet mogelijk is. We gaan dus letterlijk de grenzen verleggen. Als team en individu.

Een Sixstar Team is een eenheid, het target de opdracht

Wij hebben ervaring in het opstarten, opschalen en optimaliseren van sales teams en sales afdelingen. De successen die we hier hebben geboekt, zijn opvallend, in korte tijd tot stand gekomen en duurzaam gebleken. Wij benaderen iedere opdracht vanuit het Sixstarleadership “Sales Optimization Program”. Een TOP programma dat is gevormd door 25 jaar ervaring in het werken met, en opleiden van, teams en individuen die streven naar de best mogelijke resultaten. Gestaafd door militaire principes, business know how en een netwerk van experts.

Team
Optimization
Program

team coaching, sales training, sales management model, team performance optimalisatie, highperteam, sixstarleadership

1. Waarden-Fundament

Het fundament van ieder team zijn gezamenlijk gedragen waarden. Wij staan met Sixstarleadership voor de volgende teamwaarden en deze introduceren we ook bij onze opdrachtgevers:

 

✔️ Verbondenheid, je bent verbonden met de missie van het team en met de mensen die daar onderdeel vanuit maken.

✔️Betrokkenheid, je bent actief betrokken bij het creëren van het beste team resultaat. 

✔️Vertrouwen, in jezelf en de mensen om je heen.

2. (Zelf)-Leiderschap pijlers

Vanuit een 100% vertrouwelijke omgeving maak je VERBINDING met jezelf en met elkaar. Iedereen is hier verantwoordelijk voor en niet per definitie een “managers” ding. Indien de verbinding tot stand is gekomen en behouden, DIEN je het team en de opdracht, met de beste versie van jezelf.

 

Naast onze ruime praktijk ervaring, zijn we Certified Marshall Goldsmith Executive Coach, Certified Facilitator for the Work from Byron Katie en beschikken we over een groot netwerk van experts. Naargelang de opdracht, zetten wij de juiste middelen in.

3. Operationeel dak

Na een sterk fundament en krachtige leiderschap pijlers, staat het operationele dak voor het slim en hard werken aan de daadwerkelijke out-come. Keuzes maken, de juiste skills trainen en de productiviteit en kwaliteit naar een hoger niveau tillen.

De executie fase waar alles samenkomt, en op detailniveau de optimalisaties gaan plaatsvinden d.m.v. gerichte training en coaching.

✔️ Doen we de juiste dingen?

✔️ Doen we de juiste dingen juist?

✔️ Doen we de juiste dingen juist op het juiste moment?

✔️ Doen we de juiste dingen juist, op het juiste moment met de juiste mensen?

 

Onze drijfveren

Wij zijn ontzettend gedreven om organisaties te ondersteunen in het realiseren van overstijgende resultaten. Een commercieel team is een eenheid, met als doel een groter organisatiedoel te dienen. Individuen met ieder zijn eigenaardigheden, talenten, kwaliteiten, karakter, en samen in staat om zichzelf te overstijgen.

 

12 jaar lang deden we dit bij Defensie, hoogwaardige teams opleiden en leiden. In binnen en buitenland, onder hoge druk en letterlijk onder vuur. Sinds 2008 zijn we actief in het bedrijfsleven en zijn er bedrijfskundige inzichten, commerciële methodieken, eigen praktijk ervaringen en een vleugje spiritualiteit aan toegevoegd. Het voelt en werkt als een magische cocktail!

 

Het waarden-fundament en de (zelf)-leiderschap pijlers zijn universeel, en toe te passen op ieder team en individu dat streeft naar groei en overstijgende resultaten. Het operationele dak is specifiek van toepassing op afdelingen, teams en leiders in een commerciële omgeving.

mastermind, patrick coopmans, leiderschap, defensie, veteranen, , veteraan, sixstarleadership, sales, persoonlijkeontwikkeling, militair, landmacht, team performance,
"Onze ervaring is dat met de juiste mindset, structuur en energie,
ieder team overstijgende resultaten behaalt"

- Patrick Coopmans, oprichter Sixstarleadership -

Onze diensten

Sixstar-TOP Premium
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Met het Premium programma, gaan van All-in een opdracht aan. Dit wil zeggen dat we het gehele Sales Optimization Huis gaan inzetten. Van strategische doelstellingen tot verkoopgesprek, alles gaan we aanraken.

 

✔️ 3 x 2 dagen (36u) training ingepland over 6 maanden

✔️ Wekelijks 1 dagdeel Executive-leadership coaching (18 sessies van 3u)

✔️ Wekelijks 1 dagdeel team (sales)-coaching/training (18 sessies van 3u)

✔️ 3 x Expert Masterclass (3 x half dagdeel van 4u)

✔️ Eindevaluatie, rapportage, advies vervolgstappen

✔️ Afsluiting met surprise programma, uitreiking certificaat, wall of Fame bokaal

 

Dit zijn trajecten van 6 maanden, prijs op aanvraag

Sixstar-TOP Fundamental
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Met het Fundamental programma, richten we ons op het waarden fundament en de 

(zelf)- leiderschap pijlers. Het fundament van het Sales Optimization Program. Vanuit een grondige en diepgaande analyse, geven we gericht advies en coaching. 

 

✔️ 2 x 2 dagen (24u) training ingepland over 4 maanden

✔️ Wekelijks 1 dagdelen (3u) Executive-leadership coaching (12 sessies van 3u)

✔️ Wekelijks 1 dagdeel (3u) team (sales)-coaching/training (12 sessies van 3u)

✔️ 2 x Expert Masterclass (3 x half dagdeel van 4u)

✔️ Eindevaluatie, rapportage, advies vervolgstappen

✔️ Afsluiting met surprise programma, uitreiking certificaat, wall of Fame bokaal

 

Dit zijn trajecten van 4 maanden, prijs op aanvraag

 

Sixstar-TOP Basics
⭐️⭐️⭐️⭐️

Met het Basics programma, gaan we met het operationele dak aan de slag. We maken analyses wat betreft structuren, processen en communicatie. Vanuit de analyse fase geven we gericht advies, coaching en training.

 

✔️ 2 x 1 dagen (12u) training ingepland over 2 maanden

✔️ Wekelijks 1 dagdeel sales-leadership coaching (6 sessies van 3u)

✔️ Wekelijks 1 dagdeel team (sales)-coaching/training (6 sessies van 3u)

✔️ 1 x Expert Masterclass (1 x half dagdeel van 4u)

✔️ Eindevaluatie, rapportage, advies vervolgstappen

✔️ Afsluiting met surprise programma, uitreiking certificaat, wall of Fame bokaal

 

Dit zijn trajecten van 2 maanden, prijs op aanvraag

Boots on the ground check ✅

Voordat we een samenwerking aangaan, doen wij eerst een Boots on the ground check. 

We lopen een dag mee op de vloer. Met deze inzichten maken we een planningsvoorstel op basis van reeds overeengekomen programma. Investering van deze check is €1.500,-. Bij een verdere samenwerking zal er een reductie plaatsvinden van 50% a €750,-).

 

We communiceren vanaf prijzen, en maken per opdracht een definitief custom made traject.

 

 

Prijzen zijn ex. 21% BTW.

Vanaf scratch het ultieme traject samenstellen?

Ja, ik ben geïnteresseerd en wat is mogelijk naast de eerder genoemde programma’s?

Wees welkom, en laat ons weten welk pad je voor je ziet en welke resultaten je wil gaan bereiken.

Met deze informatie, en de mogelijkheden die er zijn, geven wij een maatwerk advies.

 

Resultaat van de Sixstar-Sales programma’s

mastermind, patrick coopmans, leiderschap, defensie, veteranen, , veteraan, sixstarleadership, sales, persoonlijkeontwikkeling, militair, landmacht, team performance,

Eerdere opdrachtgevers