TOP Team

Sixstarleadership.Academy

Sixstar = Iedere dag beter willen worden

Om te komen tot de ideale omgeving, samenstelling en werkwijze, is het van belang dat je als DGA, ondernemer, (sales)-management/directie en professional, jezelf regelmatig de vraag stelt, ‘wat kan er vandaag beter om morgen een verschil te maken?’

Doe je dit, dan is de kans vrij groot, dat de kostbare tijd en energie naar de juiste dingen gaat, lees flink gaan bijdragen aan het realiseren van overstijgende resultaten. Met ons TOP-Model ben je in staat om als team, leider, organisatie, gericht en met structuur te werken naar een duurzame sprong vooruit.

In deze korte video, een fragment uit de Podcast met Eduard van Brakel, wordt kort het model uitgelegd.

Sixstar = Overstijgen van het resultaat

Mijn naam is Patrick Coopmans, en met het team van Sixstarleadership ondersteunen wij commerciële teams en afdelingen, in hun weg naar rendement optimalisering. Wij bekijken alles vanuit (zelf)-Leiderschap en team performance. Onze aanpak is “All-In”. Gebaseerd op het werken met teams binnen Defensie en meer dan 10 jaar commerciële ervaring in het bedrijfsleven op senior management en training en coach posities. Wij brengen samen, hoe wij naar leiderschap, teams en afdelingen kijken.

Sixstarleadership staat voor: ‘Het overstijgen van je resultaten.’
Het overstijgen van de resultaten is een prestatie leveren waarvan je denkt dat deze niet mogelijk is.
We gaan dus letterlijk de grenzen verleggen. Als team en individu.

sales, mastermind, patrick coopmans, leiderschap, defensie, veteranen, , veteraan, sixstarleadership, sales, persoonlijkeontwikkeling, militair, landmacht, team performance,

Een Sixstar Team is een eenheid, het target de opdracht

Wij zijn sterk in het opstarten, opschalen en optimaliseren van commerciële teams en afdelingen. De successen die we hebben geboekt, zijn opvallend, in korte tijd tot stand gekomen en duurzaam gebleken.

Wij benaderen iedere opdracht vanuit het Sixstarleadership ‘Team Optimalisatie Programma’.

Een TOP programma dat is gevormd door 25 jaar ervaring in het werken met, en opleiden van, teams en leiders die streven naar de best mogelijke resultaten. Gestaafd door militaire principes, business know how en een netwerk van experts.

Team
Optimalisatie
Programma

team coaching, sales training, sales management model, team performance optimalisatie, highperteam, sixstarleadership

1. Waarden-Fundament

Het fundament van ieder team zijn gezamenlijk gedragen waarden. Wij staan met Sixstarleadership voor de volgende teamwaarden en deze introduceren we ook bij onze opdrachtgevers:
✔️ Verbondenheid, je bent verbonden met de missie van het team en met de mensen die daar onderdeel vanuit maken.
✔️Betrokkenheid, je bent actief betrokken bij het creëren van het beste team resultaat.
✔️Vertrouwen, in jezelf en de mensen om je heen.

2. (Zelf)-Leiderschap pijlers

Vanuit een 100% vertrouwelijke omgeving maak je VERBINDING met jezelf en met elkaar. Iedereen is hier verantwoordelijk voor en niet per definitie een “managers” ding.
Indien de verbinding tot stand is gekomen en behouden, DIEN je het team en de opdracht, met de beste versie van jezelf.
Naast onze ruime praktijk ervaring, zijn we Certified Executive Coach, en beschikken we over een groot netwerk van experts.

Naargelang de opdracht, zetten wij de juiste middelen in.

3. Operationeel dak

Na een sterk fundament en krachtige leiderschap pijlers, staat het operationele dak voor het slim en hard werken aan de daadwerkelijke out-come. Keuzes maken, de juiste skills trainen en de productiviteit en kwaliteit naar een hoger niveau tillen.
De executie fase waar alles samenkomt, en op detailniveau de optimalisaties gaan plaatsvinden d.m.v. gerichte training en coaching.
✔️ Doen we de juiste dingen?
✔️ Doen we de juiste dingen juist?
✔️ Doen we de juiste dingen juist op het juiste moment?
✔️ Doen we de juiste dingen juist, op het juiste moment met de juiste mensen?

 

Onze drijfveren

Wij zijn ontzettend gedreven om organisaties te ondersteunen in het realiseren van overstijgende resultaten. Ieder team is een eenheid, met als doel een groter organisatiedoel te dienen.Individuen met ieder zijn eigenaardigheden, talenten, kwaliteiten, karakter, en samen in staat om zichzelf te overstijgen. Door de top talenten vanuit diverse hoeken van de organisatie met elkaar te verbinden, ontstaat een krachtig netwerk.

12 jaar lang deden we dit bij Defensie, hoogwaardige teams opleiden en leiden. In binnen en buitenland, onder hoge druk en letterlijk onder vuur. Sinds 2008 zijn we actief in het bedrijfsleven en zijn er bedrijfskundige inzichten, commerciële methodieken, praktijk-ervaring en een vleugje spiritualiteit aan toegevoegd. Het voelt en werkt als een magische cocktail!

Het waarden-fundament en de (zelf)-leiderschap pijlers zijn universeel, en toe te passen op ieder team en individu dat streeft naar groei en overstijgende resultaten. Het operationele dak is specifiek van toepassing op afdelingen, teams en leiders in een commerciële omgeving.

mastermind, patrick coopmans, leiderschap, defensie, veteranen, , veteraan, sixstarleadership, sales, persoonlijkeontwikkeling, militair, landmacht, team performance,
"Onze ervaring is dat met de juiste mindset, structuur en energie,
ieder team overstijgende resultaten behaalt"

Vanaf scratch het ultieme traject samenstellen?

Ja, ik ben geïnteresseerd in hoe deze methodiek voor onze teams kan werken.
Wees welkom, en laat ons weten welk pad je voor je ziet en welke resultaten je wil gaan bereiken.
Met deze informatie, en de mogelijkheden die er zijn, geven wij een maatwerk advies.

Resultaat van de Sixstar-Sales programma’s

mastermind, patrick coopmans, leiderschap, defensie, veteranen, , veteraan, sixstarleadership, sales, persoonlijkeontwikkeling, militair, landmacht, team performance,

IN DE AFGELOPEN JAREN HEBBEN WE MOOIE OPDRACHTEN MOGEN VERVULLEN VOOR AANSPREKENDE KLANTEN

IN DE AFGELOPEN JAREN HEBBEN WE MOOIE OPDRACHTEN MOGEN VERVULLEN VOOR AANSPREKENDE KLANTEN