Tony Robbins, 23 inspirerende Quotes

sixstarleadership, military, business, leadership
Categorie: Zelfleiderschap
Tony Robbins, life coach en uitzonderlijke prestatiestrateeg.

 

Tony Robbins noemt zichzelf nadrukkelijk geen motivatiespreker. “Als het enige wat je doet motiveren is, maar zonder een strategie, dan het is als een warm bad. Dat is prettig, maar niet het is niet genoeg.” Robbins, die zichzelf liever als een inspirator ziet, staat bekend om het geven van advies (en inspiratie) aan zakelijke en politieke leiders van over de hele wereld. sixstarleadership, military, business, leadershipAls je de behoefte hebt om wat van zijn magie te ervaren, dan zijn hier enkele inspirerende citaten voor je. Deze inspirerende citaten van Tony Robbins zorgen ervoor dat je gaat nadenken over het leven, succes en het nemen van actie vanuit een ander perspectief … en je misschien ook zullen voorzien van inspiratie. Tony Robbins is een interessante spreker en post op diverse kanalen regelmatig inspirerende citaten, quotes en levenslessen.

Dit artikel is vanuit meerdere externe bronnen samengesteld en deels eigen copy. Persoonlijk ervaar ik de 23 inspirerende citaten van Tony Robbins als een lekkere dosis Food For Thought!

Ontvang automatisch een email als er een nieuwe Podcast of Blog online komt door je in te schrijven voor Sixstarleadership Updates. KLIK HIER

Luister/Kijk en Abonneer je op de podcast via onderstaande kanalen en geef ons 5 sterren!

Apple-Podcasts.pngApple Spotify.pngSpotify  YouTube.pngYoutube

 

Daar komen ze…23 inspirerende citaten van Tony Robbins

1 “Als je niet kan dan moet je, en als je moet dan kan je.”

Dit citaat is de perfecte soundbite voor iedereen die voelt alsof ze worden tegengehouden. Wanneer je het gevoel hebt dat iets onmogelijk is, dan is dat des te meer reden om er vol voor te gaan en het toch te doen. En als het iets is waar je echt in gelooft en moet doen, dan wordt het helemaal mogelijk.

2 “Ik ben gaan geloven dat al mijn mislukkingen en frustratie uit het verleden daadwerkelijk de fundering hebben gelegd voor de inzichten, die het nieuwe niveau van leven waar ik nu van geniet hebben gecreëerd.”

Falen is een essentieel ingrediënt in het succes. Je leert niet alleen van falen, je bouwt er ook op voort om toekomstige successen te creëren. Je zal ze daarom meer gaan waarderen.

3 “Wat je gelooft heeft de macht om te creëren en de kracht om te vernietigen. Mensen hebben de geweldige mogelijkheid om elke ervaring van hun leven te nemen en het een betekenis te geven die hen ontkracht of een die letterlijk hun leven kan redden. “

Misschien hebben we niet letterlijk de macht om te creëren en te vernietigen wanneer wij dat willen, maar wat wij geloven heeft de neiging om direct invloed te hebben op hoe wij ons leven invulling geven. Met inbegrip van de risico’s die we nemen en niet nemen, wat kan leiden tot nieuwe ervaringen en successen.

4 “Als wij ons leven willen aansturen, moeten wij de controle over onze consistente acties nemen. Het is niet wat we één keer iets doen dat ons leven vormt, maar wat we consequent doen. “

Het nemen van een grote actie is geen slechte zaak, maar om echt de controle over je leven te nemen, moet je bewust zijn van hoe elke beslissing die je maakt invloed heeft op jouw toekomst.

5 “Een van de redenen waarom zo weinig mensen weten te realiseren wat ze echt willen, is dat we nooit onze focus weten te richten; we nooit onze kracht concentreren. De meeste mensen gaan halfslachtig hun weg door het leven, zonder ooit de beslissing te nemen om iets te volledig te beheersen. “

Dit is een interessant citaat van iemand wiens eigen website beweert dat hij een wereldautoriteit is op het gebied van leiderschap, psychologie, vredesonderhandelingen en humanitair zijn, strategisch adviseur, ondernemer, bedrijfsstrateeg, filantroop, spreker, auteur, massamedia veteraan en huisvader. Het kan echter worden gesteld dat zelfs met al deze titels, Robbins ware business inspiratie is; alles komt voort uit die ene belangrijkste focus.

6 “Mensen zijn niet lui, ze hebben gewoon impotente doelen. Dat wil zeggen; doelen die ze niet inspireren.”

Als iets jou oprecht inspireert, dan geef je alles wat je hebt en doe je dingen waar je van dacht dat je ze niet kon. Als je voelt dat je gestagneerd bent in jouw carrière, dan kan het zijn omdat het je eigenlijk niet zoveel interesseert.

7 “Elk probleem is een geschenk. Zonder die problemen zouden we niet groeien.”

Iemand die nooit uitdagingen in het leven tegenkomt zal niet in staat om ze aan te pakken op het moment dat ze wel verschijnen, en ze zullen nooit de vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om zich aan te passen.

8 “Willen veranderingen van enige waarde zijn, dan moeten zij duurzaam en consistent zijn.”

Net als bij een dieet, zal een eenmalige verandering niet veel bereiken. Je moet nieuwe gewoonten en nieuwe patronen creëren waar je de rest van je leven aan houdt.

9 “Identificeer je problemen maar besteed je kracht en energie aan oplossingen.”

Aanhoudend piekeren over problemen is niet de manier om ze te overwinnen. Het is OK om na te denken over je problemen, zodat je maatregelen kunt nemen om ze op te lossen, maar de meerderheid van je energie moet worden geconcentreerd in een positieve richting in plaats van te zwelgen in een negatieve onproductieve toestand.

10 “Als je jezelf erop betrapt te zeggen: ‘Ik kan iets niet doen,’ maar je weet in jouw diepste hart dat als je het doet, je zult groeien, je een beter mens gaat worden, het een bijdrage gaat leveren aan jouw familie of je kinderen of aan iets dat telt, en je blijft zeggen: ‘ik kan het niet doen,’ dan is er geen vraag, je moet het doen. Je hoeft het niet eens meer te bespreken. Je moet gewoon onmiddellijk actie ondernemen … Je doet wat nodig is. “

Soms moet je een drastische sprong nemen om iets te doen waarvan je weet dat je het moet doen. Alles wat moeilijk lijkt, zal waarschijnlijk de moeite waard zijn.

11 “Het gaat niet om het doel. Het gaat om het cultiveren van de persoon die dat doel kan bereiken. “

Het denken in termen van concrete dingen, zoals het schrijven van een boek of het starten van een nieuw bedrijf of het uitvinden van een nieuw stuk technologie, kunnen als een vergeefse poging aanvoelen, net een onhaalbare droom, maar door na te denken over wat je specifiek kan doen om in die richting van die dingen toe te werken, zal je een realistisch plan bieden voor het bereiken van je doelen.

12 “Een echte beslissing wordt gemeten door het feit dat je een nieuwe handeling hebt uitgevoerd. Als er geen handeling uitgevoerd is, dan heb je niet echt beslist.”

Daadkracht gaat hand in hand met de handeling.

13 “Als je dankbaar bent, zal angst verdwijnen en overvloed verschijnen.”

Dit heeft betrekking op het concept van mindfulness. Door dankbaar te zijn en zich te concentreren op de kleine dingen, kan je dingen meer waarderen en meer waarde toekennen aan de dingen die je al hebt, in plaats van na te denken over de dingen die je niet hebt.

14″Als je succesvol wilt zijn, vindt dan iemand die de gewenste resultaten al heeft behaald en kopieer wat ze doen en je zal dezelfde resultaten behalen.”

Het klinkt misschien contra-intuïtief op het eerste gezicht, maar het is eigenlijk vrij logisch: als iemand iets heeft gedaan, hebben ze een succesvolle stappen gezet om er te komen. Voltooi dezelfde stappen en je komt er wellicht ook.

15″Als je doet wat je altijd hebt gedaan, dan krijgt je wat je altijd hebt gekregen.”

Resultaten zijn afhankelijk van actie; je kan niet verwachten dat alles zal gaan veranderen wanneer je hetzelfde blijft.

16 “Het eerste wat mensen die geslaagd en vervuld zijn hebben, is dat ze hebben besloten wat het doel van het spel is, althans voor dit moment.”

Wat is je doel? Denk na over wat voldoening voor je betekent.

17 “Hoe meer regels je hebt over hoe mensen moeten zijn, hoe het leven voor je moet zijn om gelukkig te zijn, des te minder gelukkig je zal zijn.”

Jezelf insluiten met een set van onnodige regels en verwachtingen zal er alleen voor zorgen dat je meer druk zal voelen, omdat je nooit kan voldoen aan de normen die je hebt ingesteld.

18 “Mensen die zich richten op wat ze zullen moeten doorlopen mislukken; mensen die slagen focussen op hoe het zal voelen aan het einde. “

Verlies het zicht op je doelen niet omdat er obstakels op de weg zijn. Houd het grote beeld in het achterhoofd, en verlies het nooit uit het oog.

19 “Eis meer van jezelf dan iemand anders ooit zou kunnen verwachten.”

Dit betekent niet simpelweg dat je je eigen hardste criticus moet zijn; het betekent dat je je eigen grootste motivator moet zijn. Zelfs als niemand anders verwacht dat je grootste dingen zal doen, kan het nog steeds.

20 “Succesvolle mensen vragen betere vragen en als gevolg daarvan krijgen ze betere antwoorden.”

Hoe pak je de problemen in je leven aan? Denk na over de manier waarop je op zoek gaat naar kennis en de manieren van waaruit je uitdagingen benadert.

21 “Succes in het leven is het gevolg van een goed beoordelingsvermogen. Een goed beoordelingsvermogen is het gevolg van ervaring. Ervaring is vaak het gevolg van een slecht beoordelingsvermogen.”

Dit wil niet zeggen dat je je moet vasthouden aan je slechte oordeel, maar het is geen schande om zo nu en dan een slechte beslissing te maken. Leer van die ervaringen en gebruik ze om een basis voor gezond verstand te smeden.

22 “We hebben allemaal gehoord over mensen die de beperkingen van hun omstandigheden zijn voorbij geknald om vervolgens voorbeelden te worden van de onbeperkte kracht van de menselijke geest.

Jij en ik kunnen ons leven ook tot legendarische inspiratie verheffen, simpelweg door het hebben van moed en het besef dat we kunnen beheersen wat er ook gebeurt in ons leven. Hoewel we de gebeurtenissen in ons leven niet altijd kunnen beheersen, kunnen wij onze reactie op hen altijd beheersen, en de acties die wij nemen als gevolg.

Als er iets is wat waar je niet tevreden over bent, bijvoorbeeld in je relaties, in je gezondheid, in je carrière, neem een besluit op dit moment over hoe je het onmiddellijk gaat veranderen.”

Zelfs kleine veranderingen kunnen de weg vrijmaken voor een grotere. Misschien zal je geen wild, legendarisch, wereldberoemd succes worden, maar je kan nog steeds de mensen in je leven inspireren door een zo goed mogelijk persoon te zijn, ook al is het op een kleinere schaal.

23 “Het leven is een geschenk, en het biedt ons het voorrecht, de gelegenheid en de verantwoordelijkheid om iets terug te geven door zelf meer te worden.”

Wanneer je het gevoel hebt dat het leven teveel vraagt van je, herinner dan ook dat het ons vele kansen geeft. Profiteer van elke kans en neem de tijd om van alle prachtige dingen die je kan doen met je leven te waarderen.

 

Ontvang automatisch een email als er een nieuwe Podcast of Blog online komt door je in te schrijven voor Sixstarleadership Updates. KLIK HIER

Luister/Kijk en Abonneer je op de podcast via onderstaande kanalen en geef ons 5 sterren!

Apple-Podcasts.pngApple Spotify.pngSpotify  YouTube.pngYoutube

 

Wat zijn jouw vervolgstappen?

Je zojuist 23 inspirerende citaten gelezen van Tony Robbins die de basis zijn voor wat stof om over na te denken. Wat vond je ervan? Geef je reactie

leiderschap, defensie, veteranen, , veteraan, sixstarleadership, sales, persoonlijkeontwikkeling, militair, landmacht, team performance,

Alle blogs

Patrick Coopmans

Ik ondersteun leiders en teams die willen groeien naar de top!

Kennismaken

Sixstar updates

Blijf op de hoogte van blogs, podcasts, events en gratis content

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.