defensie, militair leiderschap, klimaat generaal, commandant der strijdkrachten, peter van uhm, dick berlijn, mali incident, hongersnood, natuurrampen en defensie, natuurrampen, klimaat verandering, klimaatverandering, climate change defence, commandant uruzgan, verbindend leiderschap, leiderschapslessen, veteranen, veteraan

1,5u interview (Klimaat) Generaal Tom Middendorp

1,5u interview (Klimaat) Generaal Tom Middendorp

In aflevering 56 ga ik in gesprek met voormalig Commandant der Strijdkrachten Tom Middendorp. Na Dick Berlijn en Peter van Uhm de 3e voormalig hoogste baas van Defensie welke ik mag verwelkomen in de Sixstarleadership Podcast. En ook dit gesprek is meer dan 6-sterren waardig! Vol leiderschap handvaten, ervaring, kennis en hedendaagse vraagstukken komen aan de orde, o.a.:

✔️ Defensie, Uruzgan, Mali, Politiek
✔️ Oorlog in de Oekraïne 
✔️ Ontwikkeling als leider
✔️ Klimaat en zijn boek ‘Klimaat Generaal’ 
✔️ Innovaties om gebieden leefbaar te houden
✔️ Focus en prioriteiten

We praten ook over de zoektocht van Tom Middendorp naar het beter leren kennen van en het in verbinding staan met zichzelf. Een mooie en persoonlijke inkijk in het verleden van (klimaat)-Generaal Middendorp.

Het Sixstarleadership netwerk is mede dankzij de podcast ontzettend gegroeid. Groei in de vorm van kennis, persoonlijke/zakelijke contacten en de diensten die we in binnen en buitenland aanbieden.

Wil je weten wat wij doen iets voor jou, je bedrijf of team is?
Neem dan contact met ons op: info@sixstarleadership.com / 06-24770013

Wellicht tot snel, blijf ons volgen en indien nog niet gedaan, abonneer je op ons YouTube, Spotify en ApplePodcast kanaal.

Dankbaar 🙏
Patrick | Team Sixstarleadership

Speciaal voor de Veteraan 🇳🇱

👉 Schrijf HIER een recensie op Apple Podcast. Dankbaar🙏
👉 Vind je het een leuke en inspirerende Podcast?
Ontvang automatisch een email als er een nieuwe Podcast online komt door je in te schrijven voor Sixstarleadership Updates. KLIK HIER

Luister op Apple Podcast en Spotify

Ontvang automatisch een email bij een nieuwe Podcast

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.