Team & Organisatie

Integrale aanpak

Bij een (incompany) training waar team & organisatie ontwikkeling centraal staan, hanteren wij een integrale aanpak. Daarmee bedoelen we dat we verder kijken dan het domein waar we de groei gaan realiseren. Omgeving, cultuur, invloeden van buitenaf en de kern van de mens zelf staan centraal.

Waardengedreven leiderschap

Het Six Star TOP-Model is gebouwd op een fundament van waarden. De basis waarop we het leiderschap, team performance en operationele activiteiten gaan (op)bouwen is het principe van waardengedreven (zelf)-leiderschap. Waarom zijn waarden belangrijk? Wat zijn de waarden van de organisatie, team en individu? Hoe ga je deze waarden implementeren in het denken en doen van het geheel?

Co-creatie

Met Sixstarleadership faciliteren wij bovenstaande proces. De invulling is maatwerk en op basis van co-creatie. Een gezamenlijke reis naar een overstijgend resultaat. In de eerste fase van het ontwikkelproces is de co-creatie een essentieel onderdeel. Daar worden de doelstellingen en drijfveren tot in detail uitgewerkt en gaan we samen  het traject vormgeven tot de winnende formule. Bij de meeste opdrachten, afhankelijk van aantal deelnemers, looptijd, doelstellingen, starten we met een inspirerende design sessie. Gedurende deze sessie, meestal een dagdeel, leren we elkaar beter kennen, gaan we doelen verhelderen, en de vorm en richting bepalen van het traject.

Afspraak maken

management model, militair leiderschap, leiderschapmodel, interim management traject defensie, interim traject, scale-up interim

Six Star TOP-Model

Het Six Star TOP-Model is een Team & Talent Optimalisatie Programma. Toegepast bij teams en organisaties in het bedrijfsleven en als bron Defensie en diverse casussen in de business. In onze ervaring is een sterk waarden fundament de basis is voor succesvolle team, veerkrachtige organisaties en succesvolle leiders.

Het Six Star TOP-Model is de ruggengraat van het co-creatie proces en de integrale aanpak.

Contact opnemen

team performance, waardengedreven leiderschap, inspirerende sprekers, outdoor training, kernwaarden team, team performance trainen, leiderschap outdoor, militair leiderschap, defensie en bedrijfsleven

Interesse incompany samenwerking?

Ben je geïnteresseerd in een kennismaking met Patrick en Sixstarleadership? Neem dan contact op d.m.v. het contactformulier. Geef duidelijk aan wat je motivatie is om met elkaar in gesprek te gaan. Mailen kan ook naar info@sixstarleadership.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.