T-Mobile

Sixstarleadership.Academy

2 dagdelen leiderschap-en team training voor
T-Mobile shop managers incl.assessment.

t-mobile, t mobile, leiderschap, leiderschapstraningen, leiderschap, managementtrainingen, telecom trainingen, werken in de telecom, team performance, springest leiderschap

Deze 2-daagse training in combinatie met ons BigFifty Personality assessment, gaat je ondersteunen in het behalen van overstijgende resultaten. Dit doen we door onze business en militaire ervaring op een leuke en pragmatische manier te koppelen aan de eigen uitdagingen. Het assessment geeft je inzichten om verder te werken aan de eigen ontwikkeling als leider en jouw plaats in het (management) team. 


Voorbereidingsopdracht (Video+uitwerken)

Sessie 1, dagdeel op locatie. (i.o.m. regiomanager 9u-12u of 13u-16u)
  • Introductie TOP-Model en de relatie tot leiderschap en team performance bij T-Mobile. Dit gericht op specifieke vraagstukken uit jullie regio’s en team.
  • Vervolg werkopdracht sessie 1, ter voorbereiding op sessie 2. De opdracht zal zijn om je eigen team EN het regio management team te duiden in het TOP-Model en dit visueel maken.
 
Sessie 2, dagdeel op locatie. (i.o.m. regiomanager 9u-12u of 13u-16u)
  • Delen en presenteren opdracht sessie 1
  • Oefening van Feedback naar Feedforward. Groepssessie waarbij jullie aan de hand van kwaliteiten en valkuilen elkaar gaan uitdagen.
Leiderschap en personality assessment
In samenwerking met een aantal partners hebben we een Big Fifty Personality assessment ontwikkeld.
Dit assessment is een krachtige tool om persoonskenmerken, leiderschapsstijlen en de rol binnen het team te duiden.
 
 
Investering per deelnemer bij minimaal 5 deelnemers:
  • 2  dagdelen training €199,- (Ipv €299,-)
  • Assessment €299,- (Ipv €699,-)
  • 2 video opdrachten en certificaat (€0,-)

T-Mobile pakket €498,- (Ipv €1098,-)

Sixstar = Iedere dag beter willen worden

Om te komen tot de ideale omgeving, samenstelling en werkwijze, is het van belang dat je  jezelf regelmatig de vraag stelt, ‘wat kan er vandaag beter om morgen een verschil te maken?’

Doe je dit, dan is de kans vrij groot, dat de kostbare tijd en energie naar de juiste dingen gaat, lees flink gaan bijdragen aan het realiseren van overstijgende resultaten. Met ons TOP-Model ben je in staat om als team, leider, organisatie, gericht en met structuur te werken naar een duurzame sprong vooruit.

team coaching, sales training, sales management model, team performance optimalisatie, highperteam, sixstarleadership

Sixstar = Overstijgen van het resultaat

Mijn naam is Patrick Coopmans, en met het team van Sixstarleadership ondersteunen wij commerciële teams en leiders, in hun weg naar rendement optimalisering. Wij bekijken alles vanuit (zelf)-Leiderschap en team performance. Onze aanpak is “All-In”. Gebaseerd op het werken met teams binnen Defensie en meer dan 10 jaar commerciële ervaring in het bedrijfsleven op management, training en coach posities. 

Sixstarleadership staat voor: ‘Het overstijgen van je resultaten.’
Het overstijgen van de resultaten is een prestatie leveren waarvan je denkt dat deze niet mogelijk is.
We gaan dus letterlijk de grenzen verleggen. Als team en individu.

Onze drijfveren

Wij zijn ontzettend gedreven om teams en organisaties te ondersteunen in het realiseren van overstijgende resultaten. Ieder team is een eenheid, met als doel een groter organisatiedoel te dienen.Individuen met ieder zijn eigenaardigheden, talenten, kwaliteiten, karakter, en samen in staat om zichzelf te overstijgen. Door de top talenten vanuit diverse hoeken van de organisatie met elkaar te verbinden, ontstaat een krachtig netwerk.

12 jaar lang deden we dit bij Defensie, hoogwaardige teams opleiden en leiden. In binnen en buitenland, onder hoge druk en letterlijk onder vuur. Sinds 2008 zijn we actief in het bedrijfsleven en zijn er bedrijfskundige inzichten, commerciële methodieken, praktijk-ervaring en een vleugje spiritualiteit aan toegevoegd. Het voelt en werkt als een magische cocktail!

Het waarden-fundament en de (zelf)-leiderschap pijlers zijn universeel, en toe te passen op ieder team en individu dat streeft naar groei en overstijgende resultaten. Het operationele dak is specifiek van toepassing op afdelingen, teams en leiders in een commerciële omgeving.

"Onze ervaring is dat met de juiste mindset, structuur en energie,
ieder team overstijgende resultaten gaat behalen"