Six Star Mastermind

Powered by Sixstarleadership

Volgende stap

Deelname aan een Mastermind is een bewuste keuze. Het vraagt een investering in geld (Vaste fee), tijd en het belangrijkste, commitment naar jezelf en naar de Mastermind groep.


Zeg je A, dan zeg je ook B, oftewel hard werken om je resultaat te overstijgen en te groeien als mens en professional.


Onderzoeken of de Six Star Mastermind netwerk iets voor jou is?


Sta je open om samen met andere inspirerende mensen, je resultaten te overstijgen?


Ga dan naar de “MEER WETEN” knop, vul (geheel vrijblijvend) het formulier in, en Patrick neemt telefonisch contact met je op. Tot snel


Waarom een Mastermind?

Jezelf verder ontwikkelen door gewoon “dingen te doen” en leren door ervaringen en feedback van je omgeving. Dat zijn twee hele belangrijke peilers om te groeien als mens, leider en met je team en organisatie. Sixstarleadership heeft vanuit deze overtuiging het Six Star Mastermind netwerk opgezet. De verbinding maken tussen een groep personen, die als individu, en als groep streven naar het overstijgen van de resultaten. Resultaten in de breedste zin van het woord.
Masterminden werkt, en heeft o.a. een bewezen positief effect op het realiseren van een heldere richting en het realiseren van doelen! Beide zijn essentieel om resultaten te overstijgen.

Wat is een Mastermind groep?

Binnen grote organisaties, zijn bepaalde overlegstructuren en klankbord groepen intern ingeregeld en gefaciliteerd. ‘Jonge’ bedrijven, ondernemers binnen een niche markt en individuen met ambitie voor zelfontwikkeling, zijn vaker aangewezen op eigen creativiteit en initiatieven. Aansluiten bij een mastermind groep is dan een goed idee.

Een Mastermind kan je omschrijven als “the coördination of knowledge and effort of two or more people, who work toward a definite purpose, in the spirit of harmony”, aldus grandmaster Napoleon Hill, onder meer bekend van Think and Grow Rich. Het idee van de Mastermind werd geïnspireerd door Hill’s gesprekken met o.a. de zeer succesvolle zakenman Andrew Carnegie, die zijn hele fortuin en succes toeschreef aan zijn Mastermind groep.De waarde van een Mastermind zit in de toegenomen focus en het het overstijgende collectief, het gezamenlijke bewustzijn dat ontstaat: “No two minds ever come together without thereby creating a third, invisible intangible force, which may be likened to a third mind [the master mind].” (Bron Twelve Waves)

Mastermind voor (zelf)-leiderschap

Voor wie is dit Mastermind netwerk? Voor iedereen die wil groeien als mens en (zelf)-leider! Je neemt de nodige (levens/werk)-ervaring en inzichten mee, je hebt je eigen verhaal, overtuigingen, methodieken en deze stel je beschikbaar voor like minded people. Resultaten overstijgen, dat is het doel van de Mastermind groepen binnen het Six Star netwerk. De doelen bepaal je zelf. Hoe jij de groep voor jou laat werken, en elkaar gaat ondersteunen om de resultaten te overstijgen, is het proces van de deelnemers.

"Eigenaarschap en de verbinding maken met jezelf en je omgeving is een gezamenlijk overstijgend doel."

Wil je meedoen met een mastermind?

Een hele waardevolle investering en je bent van harte welkom! Per jaar zetten we een aantal groepen op die we intensief begeleiden. De omgeving van de groep is er eentje waar alles kan en mag. Aan de samenstelling van de groepen gaat een grondig proces vooraf. Interesse, ervaring en doelstelling zijn daarbij drie belangrijke peilers waar we naar kijken, om iedere deelnemer de maximale beleving te geven.De groep zal zelf tot een zes-sterren niveau gaan groeien en Sixstarleadership en zijn netwerk, zal volop bijdragen. Discipline, opvolging van afspraken zijn belangrijk. Om dit te borgen en daar waar nodig te activeren, pakken we regelmatig een actieve rol. Maar ook jij krijgt een actieve rol: we werken met een week voorzitter en je krijgt de kans om op de hot-seat te gaan zitten. Daar is voorbereiding en pro-activiteit gewenst, alles om jouw Mastermind succesvol te maken. En de leden van jouw Mastermind.

Inclusief

De duur van de Mastermind is 12 maanden.
Meerdere malen per jaar starten we met nieuwe groepen.
De grote van de is maximaal 8 personen en minimaal 4.
Six Star Mastermind activiteiten:
✅ Kick-off dag!
✅ 4 Dagdelen geheel gefaciliteerd, sprekers, training, inter-actie. Geen 5 sterren luxe, wel 6 sterren experience.
✅ Meerdaags Lessons learned experience.
✅ Korting op Six Star evenementen. (sommige gevallen gratis)
✅ Te gast in de 6-star Mastermind Podcast. (nieuwe serie, exclusief voor Mastermind deelnemers)

 

Optioneel: Deelname Six Star Mastermind icm 1 op 1 coaching.

Iets voor jou?

Wil je weten wat de Six Star Mastermind voor jou kan betekenen?
Sta je open om samen met andere inspirerende mensen, je resultaten te overstijgen?
Samen met Sixstarleadership en een bijzondere groep, op geheel eigen wijze, de verbinding maken met jezelf, de groep en een onvergetelijk en waardevol traject beleven.
De Mastermind groepen bestaan uit minimaal 4 en maximaal 8 personen. Er starten meerdere groepen per jaar. Heb je interesse, wacht dan niet met deze kenbaar te maken, aangezien het aantal plekken per groep beperkt is.

Wat gaan we doen?

Meeting 1

Incl. Gast en koffie, Thee, Water, lunch

Locatie en datum nog niet bekend

In de eerste bijeenkomst staat jouw identiteit en motivatie om deel te nemen centraal. Wat zijn je ambities en wat kom je de groep brengen. Weten waar je naar op zoek bent en wat je hebt te delen, is essentieel. Wat is je purpose en welke legacy wil je achterlaten?

Meeting 2

Incl. Gast en koffie, Thee, Water, lunch

Locatie en datum nog niet bekend

In de tweede bijeenkomst delen we de richting en doelen die je hebt uitgezet. Door uit te zoomen, kom je los van je omgeving en ga je anders naar de werkelijkheid kijken. Zoom uit, bepaal je richting en zet strategische doelen uit.

Meeting 3

Incl. Gast en koffie, Thee, Water, lunch

Locatie en datum nog niet bekend

On the SPOT! Jij staat centraal. Waar sta je, waarmee heb je extra denkkracht en ondersteuning van de groep nodig? Haal het maximale uit deze sessie, door concreet, to the point en duidelijk te communiceren.

Masterclass "The Pitch!"

Incl. Gast en koffie, Thee, Water, lunch

Locatie en datum nog niet bekend

Wat komt er allemaal bij een goede business en personal branding/life pitch kijken? Deze bijeenkomst ga je de groep ook jouw concept pitchen! Of je nu voor een life, business case of beide gaat. The floor is Yours!

? experience ?

Locatie en datum nog niet bekend

Gedurende de 12 maanden gaan we meerdere malen op zoek naar de grens van comfort, zodat we groeien. Dit is voor eenieder persoonlijk een eigen ervaring. Eenmaal gaat de groep als groep op zoek naar The uncomfort

2/3 Daagse Trip

Locatie en datum nog niet bekend

Na 12 maanden intensief te hebben beleefd en geleefd, sluiten we af met een meerdaags evenement. Delen van de learnings en ervaringen, de plannen voor vandaag, morgen EN op een bijzondere manier afsluiten.

Volgende stap

Deelname aan een Mastermind is een bewuste keuze. Het vraagt een investering (Vaste fee), tijd en het belangrijkste, commitment naar jezelf en naar de Mastermind groep. Zeg je A, dan zeg je ook B, oftewel hard werken om je resultaat te overstijgen en te groeien als mens en professional.Wil je weten wat het Six Star Mastermind netwerk voor jou kan betekenen? Sta je open om samen met andere inspirerende mensen, je resultaten te overstijgen?Ga dan naar de “MEER WETEN” knop, vul (geheel vrijblijvend) het formulier in, en Patrick neemt telefonisch contact met je op. Tot snel

IN DE AFGELOPEN JAREN HEBBEN WE MOOIE OPDRACHTEN MOGEN VERVULLEN VOOR AANSPREKENDE KLANTEN