Six Star Mastermind

Powered by Sixstarleadership

Volgende stap

Deelname aan een Mastermind is een bewuste keuze. Het vraagt een investering in geld (Vaste fee), tijd en het belangrijkste, commitment naar jezelf en naar de Mastermind groep.

Zeg je A, dan zeg je ook B, oftewel hard werken om je resultaat te overstijgen en te groeien als mens en professional. Onderzoeken of de Six Star Mastermind netwerk iets voor jou is?

Sta je open om samen met andere inspirerende mensen, je resultaten te overstijgen? Ga dan naar de “MEER WETEN” knop, vul (geheel vrijblijvend) het formulier in, en Patrick neemt telefonisch contact met je op. Tot snel

 

Waarom een Mastermind?

Jezelf verder ontwikkelen door gewoon “dingen te doen” en leren door ervaringen en feedback van je omgeving. Dat zijn twee hele belangrijke peilers om te groeien als mens, leider en met je team en organisatie. Sixstarleadership heeft vanuit deze overtuiging het Six Star Mastermind netwerk opgezet. De verbinding maken tussen een groep personen, die als individu, en als groep streven naar het overstijgen van de resultaten. Resultaten in de breedste zin van het woord. Masterminden werkt, en heeft o.a. een bewezen positief effect op het realiseren van een heldere richting en het realiseren van doelen! Beide zijn essentieel om resultaten te overstijgen.

peter van uhm, mastermind, leiderschap opleiding, betere leider worden, persoonlijke groei, groeien als manager,

Wat is een Mastermind groep?

Binnen grote organisaties, zijn bepaalde overlegstructuren en klankbord groepen intern ingeregeld en gefaciliteerd. ‘Jonge’ bedrijven, ondernemers binnen een niche markt en individuen met ambitie voor zelfontwikkeling, zijn vaker aangewezen op eigen creativiteit en initiatieven. Aansluiten bij een mastermind groep is dan een goed idee.

De waarde van een Mastermind zit in de toegenomen focus en het het overstijgende collectief, het gezamenlijke bewustzijn dat ontstaat: “No two minds ever come together without thereby creating a third, invisible intangible force, which may be likened to a third mind [the master mind].” (Bron Twelve Waves)

Voor wie is deelnemen aan een mastermind groep interessant?

Deelnemen aan de Mastermind is interessant voor iedereen die wil groeien als mens en (zelf)-leider. Je neemt de nodige (levens/werk)-ervaring en inzichten mee, je hebt je eigen verhaal, overtuigingen, methodieken en deze stel je beschikbaar voor like minded people. Resultaten overstijgen, dat is het doel van de Mastermind groepen binnen het Six Star netwerk. De doelen bepaal je zelf. Hoe jij de groep voor jou laat werken, en elkaar gaat ondersteunen om de resultaten te overstijgen, is het proces van de deelnemers.

Wil je meedoen met een mastermind?

Een hele waardevolle investering en je bent van harte welkom! Per jaar zetten we een aantal groepen op. De omgeving van de groep is veilig, integer en eentje waar alles kan en mag gezegd worden. Aan de samenstelling van de groepen gaat een selectie proces vooraf. Interesse, ervaring en doelstelling zijn daarbij drie belangrijke peilers waar we naar kijken, om iedere deelnemer de maximale beleving te geven.

De groep zal zelf tot een zes-sterren niveau gaan groeien. Sixstarleadership en ons netwerk, dragen volop bij gedurende de fysieke en online bijeenkomsten. Vanuit de deelnemers zijn discipline, opvolging van opdrachten en pro activiteit essentieel om tot het gewenste resultaat te komen.

Inclusief

De duur van een Mastermind traject is 6 of 12 maanden.
Meerdere malen per jaar starten we met nieuwe groepen.
De grote van de is maximaal 8 personen en minimaal 4.

Six Star Mastermind activiteiten:
✅  Kick-off dag!
✅  4 Dagdelen geheel gefaciliteerd, sprekers, training, inter-actie. Geen 5 sterren luxe, wel 6 sterren experience.
✅  Meerdaags Survival
✅  Korting op Six Star evenementen. (sommige gevallen gratis)
✅  Leiderschap en Personality Assessment t.w.v. €799,-

Optioneel: Deelname Six Star Mastermind icm 1 op 1 coaching.

Iets voor jou?

Wil je weten wat de Six Star Mastermind voor jou kan betekenen?
Sta je open om samen met andere inspirerende mensen, je resultaten te overstijgen?
Samen met Sixstarleadership en een bijzondere groep, op geheel eigen wijze, de verbinding maken met jezelf, de groep en een onvergetelijk en waardevol traject beleven.

De Mastermind groepen bestaan uit minimaal 4 en maximaal 8 personen. Er starten meerdere groepen per jaar. Heb je interesse, wacht dan niet met deze kenbaar te maken, aangezien het aantal plekken per groep beperkt is.

Volgende stap

Deelname aan een Mastermind is een bewuste keuze. Het vraagt een investering (Vaste fee), tijd en het belangrijkste, commitment naar jezelf en naar de Mastermind groep.
Zeg je A, dan zeg je ook B, oftewel hard werken om je resultaat te overstijgen en te groeien als mens en professional.

Wil je weten wat het Six Star Mastermind netwerk voor jou kan betekenen?
Sta je open om samen met andere inspirerende mensen, je resultaten te overstijgen?

Ga dan naar de “MEER WETEN” knop, vul (geheel vrijblijvend) het formulier in, en we nemen telefonisch contact met je op.