In 24 uur een sterker team & Leider | Operatie Similis

Van de gezamelijke waarden bepalen, naar verbinding, dienen en zo tot de beste acties komen. Met deze training ga je in 24u iets creëren, waar normaal gesproken maanden, misschien wel jaren overheen gaan. Dit gaat verder dan alleen teambuilding en leiderschapsontwikkeling. Iedereen is belangrijk voor het team, en in 24u werken we toe naar de BAND of STARS.

Kracht van Defensie & het bedrijfsleven
Met de ervaringen die wij hebben opgedaan bij Defensie en in het bedrijfsleven, weten wij wat het belang is van investeren in de kracht van het team. Alleen ga je snel en samen kom je verder. In deze 24 uurs training, vind je een mix van business en Defensie, kennis en ervaringen.

Deze combinatie gaat zorgen voor een stap vooruit in de performance van het team, leiderschap en mindset.

Opbouw van de training
Al vroeg in de ochtend verzamelen we op 1 van onze externe trainingslocaties. Hier maken we een zachte landing, om van daaruit snel aan de slag te gaan. Uitdagend, ontladend, verhelderend en waardevol zijn de termen die passen bij dit traject. 

 

Operatie Similis bestaat uit 3 fasen

  1. Ik
  2. Wij
  3. Ons potentieel

Deel 1, IK, is de ochtend. Hier gaan we op zoek naar individuele drijfveren, toegevoegde waarde en de rollen van de individuen.

Deel 2, WIJ, starten we op na de lunch. Wat zijn de gezamelijke teamwaarden en hoe ziet het Sixstarleadership TOP-Model eruit voor jullie team?

Deel 3, Ons potentieel, speelt zich outdoor af in een fictief scenario. Een setting waarbij het team uitdagende zaken voor de kiezen gaat krijgen. Fysiek, mentaal en spritueel gaan we grenzen opzoeken. We leggen het potentieel bloot van het team en het individu.

 

Potentieel zichtbaar maken

Het potentieel zichtbaar maken, is de grote winst van het 24 uurs traject. Je hebt het nodig om Operatie Similis succesvol af te ronden. En aansluitend neem je deze inzichten en ervaringen mee naar de werkomgeving, en pluk je er zelf en als team meteen de vruchten van.

We sluiten de operatie af met een informele en ontspannen evaluatie. Hierbij mag een hapje en een drankje niet ontbreken. Na de welverdiende nachtrust, is er een gezamenlijk ontbijt en is operatie Similis ten einde. 

Voor wie
Teams & leiders die willen groeien naar overstijgende resultaten, en de ambitie hebben om de samenwerking naar een hoger niveau te tillen.

Deelname voorwaarden

Een stukje wandelen,  en een rugzakje tillen is geen probleem.

Inclusief:
✅ Overnachting
✅ Eten en drinken
✅ Benodigde lesmaterialen
✅ Professionele begeleiding
✅ Intake gesprek (online)
✅ Lessons Learned Opvolg sessie (online)

Totaal Investering pp : €899,- ex. btw

De grote van de groep is minimaal 8 personen en maximaal 16 personen.