Reünie 15 jaar Camp Hadrian Uruzgan 2007

uruzgan 2007, luchtmobiele brigade stoottroepen, Camp Hadrian, task force uruzgan, veteranen reunie, verbondenheid, leiderschap defensie, koninklijke landmacht
Categorie: Military

Voor altijd verbonden

Om na 15 jaar weer met dik 100 man van ons Uruzgan team samen te komen was meer dan bijzonder. Vele bekende, oude bekende en ook nieuwe bekende gesproken, omhelst en met elkaar bijgepraat. Stilstaan bij wat niet meer is en vieren wat we tezamen wel hebben 🙏. Het blijft een bijzonder fenomeen, Militairen die elkaar na vele jaren weer ontmoeten. De magische verbindingen en een band waarbij het lijkt alsof er niets tussen kan komen, hoelang het ook geleden is.

Inmiddels zit ik zelf langer in het bedrijfsleven, dan dat ik bij Defensie heb gezeten. Al voel ik me geen militair meer, het militair zijn zal altijd een onderdeel van mijn leven blijven. Ook heb ik ervaren dat je bij teams in de civiele sector zeker ook een krachtige onderlinge verbondenheid kunt realiseren. Je zult er wel actief mee aan de slag moeten gaan. Uiteraard staan we Sixstarleadership gereed om aan te haken.

Dat je na 15 jaar nog steeds “dingen” met elkaar kunt delen, waarvan we het niet van elkaar wisten dat dit ook had plaatsgevonden. Dat blijft toch heel bijzonders en zegt ook iets over de tijd en situaties die we hebben meegemaakt.

En zo zie je maar, als je denkt dat je alles weet, weet je nog niet de helft.

Bedankt, ‘Voor altijd verbonden’ ⭐️⭐️⭐️
B-Team TFU4,
Deh Rawod, Jul-Dec 2007

Alle blogs

Patrick Coopmans

Ik ondersteun leiders en teams die willen groeien naar de top!

Kennismaken

Sixstar updates

Blijf op de hoogte van blogs, podcasts, events en gratis content

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.