helmen vol verhalen, omroep V, veteranenplatform, eduard van brakel, leiderschap podcast, militair en veteranen podcast, defensie podcast, team performance podcast, leiderschap podcast

#26 – Patrick te gast bij OmroepV

 

Aflevering 26, Patrick in gesprek met Ivo Recourt van OmroepV

In November heb ik met Ivo Recourt een mooi gesprek opgenomen voor de Podcast serie “De Frontlinie” van OmroepV. Na overleg met Ivo en OmroepV heb ik besloten dit gesprek ook op het kanaal van Sixstarleadership te delen. Zie onder de beschrijving van de aflevering en de link naar OmroepV.

De beschrijving bij dit interview: 

“In deze aflevering van De Frontlinie hebben we niemand minder dan Patrick Coopmans te gast. Patrick diende bij de Koninklijke Landmacht tussen 1997 en 2008 en is onder meer 3x op missie geweest. Inmiddels is Patrick alweer 12 jaar de dienst uit. Momenteel werkt hij als interim manager voor DPG Media én is hij eigenaar van een eigen podcast: Sixstar Leadership.
In deze podcast maakt Patrick de verbinding tussen Defensie en het bedrijfsleven. Wat was de drive van Patrick om onderofficier te worden bij Defensie, en wat hebben de missies hem gebracht tot de dag van vandaag?

Een boeiende aflevering van 45 minuten als gevolg!”
Link naar OmroepV HIER

  • omroepv, ivo recourt, patrick coopmans, leiderschap, defensie, veteranen, , veteraan, sixstarleadership, sales, persoonlijkeontwikkeling, militair, landmacht, team performance,

Alle afleveringen

Luister de Sixstarleadership podcast via jouw favoriete podcast-app

Sixstar updates

Blijf op de hoogte van blogs, podcasts, events en gratis content

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.