leiderschap,defensie,militair,veteraan,veteranen,teamperformance,scherpschutters,eindbazen,militair leiderschap,ondernemende veteranen,special forces training,persoonlijke ontwikkeling,leiderschapstraining,team performance,teambuilding militair,team ontwikkeling,outdoor reizen,veteranen podcast,podcast militairen,persoonlijk leiderschap,spiritualiteit,leiderschapsreizen,management en leiders,Veteranen muziek,joe tennessee proud to be a soldier,drank drug defensie

#64 – Joe Tennessee – Muzikant, Veteraan, Vader, Proud to be a Soldier – Joepie Thijssen

Aan jezelf denken is niet egoïstisch

In deze aflevering heb ik een mooi gesprek met Joepie Thijssen. Zijn artiestennaam is Joe Tennessee. Dit was mooi, niet alleen omdat mijn eigen zoon Youp aanwezig was bij het gesprek. Hij heeft zelfs een vraag gesteld aan zijn naamgenoot. Wat een levensverhaal heeft deze man!

Zelf opgegroeid in een arm gezin, een vader met losse handjes, het leger in, op zoek naar dat wat ontbrak. De dood van dochter Crisje, de uitzendingen naar Bosnië en Afghanistan, een scheiding, PTSS, Drank, Drugs, Geweld en toen kwam de transformatie naar de Muzikant en Joe Tennessee die hij nu is. Muziek vanuit het hart, geen zwart of wit, je hoeft niet te kiezen, er zit nog heel veel tussen. Stel vragen, aan jezelf, aan elkaar, onderzoek, en bepaal je eigen richting. Persoonlijk leiderschap op basis van de eigen waarden.

EP64, Joepie Thijssen aka Joe Tennessee In deze aflevering heb ik een mooi gesprek met Joepie Thijssen. Zijn artiestennaam is Joe Tennessee. Dit was mooi, niet alleen omdat mijn eigen zoon Youp aanwezig was bij het gesprek. Hij heeft zelfs een vraag gesteld aan zijn naamgenoot. Wat een levensverhaal heeft deze man! Zelf opgegroeid in een arm gezin, een vader met losse handjes, het leger in, op zoek naar dat wat ontbrak. De dood van dochter Crisje, de uitzendingen naar Bosnië en Afghanistan, een scheiding, PTSS, Drank, Drugs, Geweld en toen kwam de transformatie naar de Muzikant en Joe Tennessee die hij nu is. Muziek vanuit het hart, geen zwart of wit, je hoeft niet te kiezen, er zit nog heel veel tussen. Stel vragen, aan jezelf, aan elkaar, onderzoek, en bepaal je eigen richting. Persoonlijk leiderschap op basis van de eigen waarden. Vol met tatoeages, getekend door het leven, een hart van goud, een twinkeling in de ogen, Joe Tennessee, een herboren mens. En als kers op de slagroom, maar liefst 3 fantastische nummers gezongen in de Podcast Studio. Een privé optreden, mijn zoon Youp en ik hebben genoten. Joepie, thnx voor het gesprek, je openheid en komst naar Haarlem

Vol met tatoeages, getekend door het leven, een hart van goud, een twinkeling in de ogen, Joe Tennessee, een herboren mens. En als kers op de slagroom, maar liefst 3 fantastische nummers gezongen in de Podcast Studio. Een privé optreden, mijn zoon Youp en ik hebben genoten.

Joepie, thnx voor het gesprek, je openheid en komst naar Haarlem

 

 

Alle afleveringen

Luister de Sixstarleadership podcast via jouw favoriete podcast-app

Sixstar updates

Blijf op de hoogte van blogs, podcasts, events en gratis content

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.