vrouwen bij defensie,vrouwen defensie,vrouwelijk leiderschap,feminine leiderschap,feminien leiderschap,female leadership,female leadership ted talks,werken bij defensie reclame,expeditie robinson 2018,expeditie robinson,gwenda nielen,gwenda nielen expeditie robinson,leiderschapsstijlen,leiderschap training,leiderschapstraining,leiderschap coaching,leiderschap ontwikkelen,leiderschapscursus,leiderschapstraining de baak,team performance management

#40 – Vrouwen bij Defensie nog steeds niet vanzelfsprekend – Gwenda Nielen

In Podcast aflevering 40 gaan we in gesprek met Gwenda Nielen. Gwenda is de 2e vrouwelijke gast en de 1e met een daadwerkelijke militaire achtergrond (officier bij de Luchtmobiele Brigade). Gwenda zit vol energie en drive, dat zie je en dat voel je op het moment dat je haar ontmoet.

Wellicht ken je Gwenda al vanuit eerdere media optredens vanuit haar rol bij Defensie of het TV Programma Expeditie Robinson waar ze in 2018 aan mee heeft gedaan. Jarenlang was Gwenda Nielen het gezicht voor vrouwen binnen Defensie. Hoe heeft ze het ervaren om een dergelijke rolmodel te zijn en wat is er terecht gekomen van haar ambitie om de positie van vrouwen binnen Defensie te verbeteren?
Inmiddels werkt ze als zelfstandige in het bedrijfsleven en heeft ze zowel professioneel en als mens veel gehad aan haar studie sociologie.

We praten onder andere over:
✔️ Leiderschap (Masculien en Feminien)
✔️ Moeilijke keuzes vs makkelijke keuzes
✔️ Militaire mindset in een civiele start-up omgeving
✔️ Vrouwen bij Defensie
✔️ Het zijn van een rolmodel

Veel kijk en luister plezier!vrouwen bij defensie,vrouwen defensie,vrouwelijk leiderschap,feminine leiderschap,feminien leiderschap,female leadership,female leadership ted talks,werken bij defensie reclame,expeditie robinson 2018,expeditie robinson,gwenda nielen,gwenda nielen expeditie robinson,leiderschapsstijlen,leiderschap training,leiderschapstraining,leiderschap coaching,leiderschap ontwikkelen,leiderschapscursus,leiderschapstraining de baak,team performance management

Alle afleveringen

Luister de Sixstarleadership podcast via jouw favoriete podcast-app

Sixstar updates

Blijf op de hoogte van blogs, podcasts, events en gratis content

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.