green on,productieve,productieve dag,productieve dingen om te doen,productiever worden,special forces bedrijfsleven,efficient werken,efficient werken tips,beter samenwerken,instructeur kamp van koningsbrugge,koninklijke landmacht opleiding,productiviteit verhogen,opleiding special forces koninklijke landmacht,productieve ochtendroutine,militair leiderschap,militaire teamperformance in het bedrijfsleven,productiviteit verhogen op de werkvloer

#51 – Special forces in het bedrijfsleven – Richard Bergmans

GREEN ON   ‘s Werelds leukste en meest productieve manier van werken

EP51 met Richard Bergmans/ThreeFront 

In aflevering 51 van de Sixstareadership Podcast gaan we in gesprek met Richard Bergmans. Richard is co-auteur van de bestseller Green ON, co-founder van ThreeFront, voormalig lid van het korps commandotroepen en nog steeds reservist. In die hoedanigheid is hij ook instructeur in de serie Kamp Van Koningsbrugge seizoen 2.

In dit gesprek praten we o.a. over:
– De Special Forces
– Militair en civiel leiderschap en team performance
– De overgang naar het bedrijfsleven
– Werken volgens Green-ON
– Kamp Van Koningsbrugge

Overeenkomsten en verschillen Green ON en Sixstarleadership?
Green ON is gericht op een praktische aanpak en implementatie, waarbij er reeds een bepaalde kwaliteit en niveau aanwezig is. De kennis en ervaringen vanuit o.a. de Special Forces zijn hierin geïmplementeerd. Dit maakt het bewezen succesvol en getoetst in de meest moeilijke omstandigheden.
Met Sixstarleadership zoomen we in eerste instantie uit, om daarna tot de best mogelijke way of working te komen. Noem het een stuk voorwerk om tot een Green ON ready organisatie te komen.

Winactie!
Het boek is een aanrader voor iedereen die verbeteringen wil onderzoeken en geïnteresseerd is in de wijze van werken binnen het Special Forces en Defensie domein. De ervaringsverhalen van Special Forces operators zijn om te smullen. We geven 2 x Green ON weg aan abonnees van het YouTube kanaal. Abonneer je HIER op ons kanaal en maak kans op deze en andere winacties!

Alle afleveringen

Luister de Sixstarleadership podcast via jouw favoriete podcast-app

Sixstar updates

Blijf op de hoogte van blogs, podcasts, events en gratis content

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.