CDA kamerlid, Derk Boswijk, reserveofficier, natres, koninklijke landmacht, Patrick Coopmans, leiderschap, defensie, veteranen, , veteraan, sixstarleadership, sales, persoonlijkeontwikkeling, militair, landmacht, team performance,

#32 – CDA Kamerlid, ondernemer en reserveofficier – Derk Boswijk

 

In aflevering 32 ga ik in gesprek met Derk Boswijk

Derk Boswijk staat #14 op de lijst van het CDA en als de peilingen uit gaan komen, dan gaat Derk in 2021 een zetel pakken in de tweede kamer. Hard werken en niet opgeven, ;aten zien dat veel mogelijk is.
Derk heeft zichzelf opgewerkt vanuit het VMBO naar een MASTER en hij maakt zich hard voor gelijke kansen voor de diverse opleidingsniveau. Veel politici praten erover, Derk heeft het meegemaakt, en dat is ook wel het gevoel dat ik zelf heb overgehouden aan dit gesprek, een doener en een persoon die echt wil aanpakken.

Als ondernemer runt Derk zijn eigen ingenieursbureau, BOSONS, en is hij bij de Koninklijke Landmacht actief als reserveofficier. Dit is voor hem wel een droom die uitkomt en met zijn expertise vanuit civiel, komen beide werelden heel mooi samen. De verbinding tussen het bedrijfsleven, Defensie EN de politiek is een feit.

Derk is auteur van het boek ‘Theodore Roosevelt, de Progressieve Populist’. (Winactie; 2 gesigneerde exemplaren weg, meld je HIER aan.)

We hebben gesproken over het huidige (politieke) leiderschap. In Nederland, in de wereld, wat er nodig is, en hoe we er zelf tegenaan kijken. Niet altijd eens en wel respect voor elkaar standpunten, zoals het hoort.

Derk bedankt voor het gesprek!

  • CDA kamerlid, Derk Boswijk, reserveofficier, natres, koninklijke landmacht, Patrick Coopmans, leiderschap, defensie, veteranen, , veteraan, sixstarleadership, sales, persoonlijkeontwikkeling, militair, landmacht, team performance,

Alle afleveringen

Luister de Sixstarleadership podcast via jouw favoriete podcast-app

Sixstar updates

Blijf op de hoogte van blogs, podcasts, events en gratis content

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.