cyber security, Veteraan, postnl, post NL, militair in het bedrijfsleven, leiderschap bij defensie, militair leiderschap, team perfoprmance

#29 – Cyber security officer PostNL – Gunther Cleijn

 

In aflevering 29 ga ik in gesprek met Gunther Cleijn

Gunther en ik kennen elkaar al sinds ik zelf in 2004 ben aangesloten bij de brigade verkenners van 42BVE in Oirschot.  Sinds 2008, spreken we elkaar jaarlijks op het onderofficiers diner van het Regiment Huzaren van Boreel . Biertje, veel ouwe koeien en goeie gesprekken over wat we zoal gedaan hebben en waar we heden ten dagen druk mee zijn.

Gunther heeft na 16 jaar vaarwel gezegd tegen Defensie, is gaan studeren en in het IT-Security en Cyber security werkveld terecht gekomen. Hard work pays off, en momenteel heeft hij een boeiende rol als Cyber security officer bij PostNL.

In dit gesprek praten we uiteraard over zijn huidige rol bij PostNL, de invloed van 16 jaar Defensie, het ontwikkelen van soft skills en het leiden en vormen van een team binnen een organisatie als PostNL.

“Opdrachtgericht werken, succes voer maar uit. Als leider is het je taak om de mensen te laten shinen, daar waar kan en voor wie wil.”

De slogan van 2021 tot zover, Wil Kloet en Gunther Cleijn, station Hollandsche rading; “Weet jij waar hier de hoofdingang is?”. Oh ja Wil…ik heb mezelf uitgenodigd om in 2022 een podcast op te nemen @ Down Under .

Mooi gesprek, veel gelachen, persoonlijke diepgang en een inkijkje in de cyber security wereld van PostNL.

Veel kijk en luister plezier!

  • cyber security, Veteraan, postnl, post NL, militair in het bedrijfsleven, leiderschap bij defensie, militair leiderschap, team perfoprmance

Alle afleveringen

Luister de Sixstarleadership podcast via jouw favoriete podcast-app

Sixstar updates

Blijf op de hoogte van blogs, podcasts, events en gratis content

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.