bob de wit, society 4.0, corona, onbetrouwbare overheid, verkiezingen 2021, leiderschap, fvd, vvd, cda, d66, Wybren haga

#33 – De overheid is onbetrouwbaar – Prof. Dr. Bob de Wit

‘Overheid is onbetrouwbaar.’ Prof. Dr. Bob de Wit.

Een uniek gesprek opgenomen 2 dagen voor de 2e kamer verkiezingen 2021.

✔️ Huidige tijd, waar komen we vandaan, de weg naar Society 4.0.
✔️ Onze overheid is onbetrouwbaar, daar moeten we nog een beetje aan wennen.
✔️ 25% vd Politie staat niet meer achter beleid, steeds meer Militairen contacten Bob.
✔️ Corona is geen fijn ding en het is GEEN killervirus. Het beleid is erop gericht om controle te krijgen op de bevolking. Vanuit de elite aangestuurd.
✔️ Stem strategisch, en over 4 jaar op je idealen. Er moet nieuw leiderschap bloed in om dit (zieke) systeem te veranderen.
✔️ etc…

Prof. Dr. Bob de Wit is een fascinerend persoon.

Mijn eerste kennismaking met Bob was in augustus 2019 tijdens een masterclass over de vooravond van een digitale revolutie. Corona heeft veel van zijn verhaal van toen versneld, zichtbaar gemaakt. In zijn laatste boek, society 4.0, deelt hij zijn visie over hoe de toekomstige samenleving eruit kan gaan zien.

Bob de Wit is de gehele corona crisis uitermate kritisch geweest op de aanpak van dit virus, wat na onderzoek gewoon geen killer virus blijkt te zijn. Hij is een kompas in tijden van chaos, en op basis van gedegen onderzoek en heldere taal, geeft hij richting. Een richting die afwijkt, tenminste als je kijkt vanuit het huidige systeem.

Het gesprek is opgenomen op de vrijdag voor de 2e kamer verkiezingen 2021en Bob is uitermate open en kritisch in dit gesprek.

Bob, bedankt voor het gesprek!

  • bob de wit, society 4.0, corona, onbetrouwbare overheid, verkiezingen 2021, leiderschap, fvd, vvd, cda, d66, Wybren haga

Alle afleveringen

Luister de Sixstarleadership podcast via jouw favoriete podcast-app

Sixstar updates

Blijf op de hoogte van blogs, podcasts, events en gratis content

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.