#57 – Masterclass Leiderschap, Hoogleraar Nyenrode Business Universiteit – Bas Kodden

Een Masterclass in Leiderschap, aangevuld met Militaire kennis en ervaring. Bas Kodden is een schrijver, spreker en onderzoeker op het gebied van leiderschap, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Het onderwerp Bevlogenheid
in het bijzonder. Voordat Bas in 2010 onderdeel werd van het Center for Leadership & Management Development aan Nyenrode Business Universiteit, is Bas bijna zijn gehele loopbaan als ondernemer werkzaam geweest.

Bas Kodden deelt in deze podcast zijn inzichten op het gebied van leiderschap, werken met teams, leidinggeven, leidingnemen en introspectie. Zelf vul ik aan met specifieke voorbeelden uit Defensie, mijn eigen groei cyclus, de cyclus van leiderschap en eigenlijk van het leven.

Haal het maximale uit deze podcast, luister hem meer dan 1 keer, schrijf mee en reflecteer. Alleen, met je team, met vrienden en collega’s. What’s in it for me.

Bas is beschikbaar om eventuele vragen verder uit te diepen, doen! Stuur hem een mail, b.kodden@nyenrode.nl.

Prof. dr. Bas Kodden is éen van Nederlands meest gevraagde trainers in leiderschap en verandering. Hij verzorgt zowel nationaal als internationaal lezingen op het gebied van leiderschap en bevlogenheid. Hij is als hoogleraar Leaderschap- & Managementontwikkeling en directeur van het Executive MBA verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Hij schreef meer dan 100 artikelen en boeken over leiderschap, ondernemerschap en persoonlijk ontwikkeling, waaronder internationaal gepubliceerde bestsellerboeken als Word een HELD, De Kunst van Duurzaam Presteren & The Devil Inside.

Alle afleveringen

Luister de Sixstarleadership podcast via jouw favoriete podcast-app

Sixstar updates

Blijf op de hoogte van blogs, podcasts, events en gratis content

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.