veteranen,veteraan,marine veteraan,helmen vol verhalen,kinnebak podcast,roy grinwis veteraan,ken van geijlswijk,derk boswijk,actie veteranen,veteranen search team,veteranendag 2022,veteranen afghanistan,amy van son,paul witteman,derk boswijk cda

#45 – Verbindelaar geeft veteranen een podium – Amy van Son

In EP45 ga ik in gesprek met Amy van Son

‘Amy van Son geeft Veteranen een podium en een stem’

Amy van Son is voor veel veteranen een bekende naam. Ze is zelf Marine Veteraan, en de stuwende kracht achter onder andere de Veteranen projecten Your-Song en Helmen vol Verhalen.

Amy is een ondernemend type. Een prominente naam in het Arnhemse bedrijfsleven (organisator TEDx Arnhem), een echte verbindelaar zoals ze zichzelf omschrijft. Dat was ze al in haar functie als Matroos bij de Marine en dat is ze nu nog steeds.

Mensen bij elkaar brengen, Veteranen een plek en een stem geven, en van daaruit zaken in beweging krijgen. Weerstand is er, en Amy maakt dingen af.

220501155-4734421479905426-409185402027320184...

Haar jeugd en karakter spelen een belangrijke rol hoe ze heden ten dagen naar de wereld kijkt en van de kosmos ontvangt. In het geloof dat de juiste dingen op haar pad komen, is ze één van de “moderne” gezichten van de Nederlandse Veteraan.

In dit uitgebreide en diepgaande gesprek spreken we over velen onderwerpen. Een mooi verhaal met Amy van Son, een prachtig en krachtig mens.

Alle afleveringen

Luister de Sixstarleadership podcast via jouw favoriete podcast-app

Sixstar updates

Blijf op de hoogte van blogs, podcasts, events en gratis content

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.