Persoonlijk Leiderschap Weekend | 6-8 Okt. | Drenthe |

 499,00 excl. BTW

Een meer dan waardevol weekend!
(Tot 1-9 vroegboekkorting)

Ga je mee met dit weekend, dan kies je voor Groei als Persoonlijk Leider & Mens.. Gedurende 3 dagen en 2 nachten even los komen van wat is, en de energie en aandacht richten op andere zaken .

Gedurende dit weekend delen wij onze ervaring in het bedrijfsleven, Defensie en persoonlijke levenslessen. We nodigen je uit, om ook jouw pad te delen. De verbinding tussen beide, is het onderscheidende vermogen van jou als mens.

Dit Six Star weekend staat voor Coaching, Outdoor, Teamwork en Genieten in de buitenlucht. We gaan werken aan persoonlijke groei, leiderschap, en rondom het vuur interessante gesprekken voeren. Een waardevol netwerk voor na de reis en blijvende herinneringen.

Waarom meegaan op dit weekend?

Met Sixstarleadership realiseren we overstijgende resultaten. Resultaten in de breedste zin van het woord, en door eenieder op zijn eigen wijze ingevuld. Jezelf beter leren kennen, is daarbij essentieel.

Wij zeggen niet voor niets: ‘Jezelf (en elkaar) steeds beter leren kennen is een oneindig pad.’

Dit weekend gaat je daarbij ondersteunen. Drie dagen buiten, met jezelf, met elkaar, bijzondere ervaringen en nuttige skills. Het programma is uitdagend en leuk, spiritueel en soms een tikkeltje fysiek. Rondom het vuur ontstaan de mooie gesprekken.

leiderschapsweekend, persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke groei, weekendje weg alleen, weekendje weg team, coach weekend, coachingsweekend, outdoor weekend, coaching, outdoor coaching

Programma en Locatie

Voor aanvang van het weekend ontvang je tijdig aanvullende reis informatie.

Locatie
Drenthe is nog ouderwets rauw en ongerept. Daarom perfect om samen op avontuur te gaan. We hebben een hele mooie locatie gevonden waar we een verblijf in de natuur, combineren met  een eigen vuurtje, buiten koken en verdiepende activiteiten.

leiderschapsweekend, persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke groei, weekendje weg alleen, weekendje weg team, coach weekend, coachingsweekend, outdoor weekend, coaching, outdoor coaching,

Dag 1, Aankomst (Vrijdag 6 okt.)
Je gaat met eigen vervoer naar de locatie in Drenthe. Je bent welkom vanaf 15u, en idealiter kom je aan voor 18u. De eerste opdracht, ‘Zorg voor een plek om te slapen.’ Wij wijzen je een plek aan, en dat gaat voor de komende 2,5 dag jouw stekkie zijn. De eerste avond verzorgen wij de avond maaltijd en dineren we als groep bij een lekker vuurtje. Hier maken we op een creatieve wijze kennis met elkaar.

Dag 2, Verbinding, Samenwerken, Verdieping (Zaterdag 7 okt.)
Goedemorgen! Na een heerlijke nacht in de buitenlucht is het tijd voor koffie en een ontbijtje. Deze zul je zelf moeten gaan vinden en bereiden. Je krijgt van ons de aanwijzingen die je naar diverse lekkernijen gaat brengen.

Na het ontbijt ontvang je een Challenge-Card. Dit zijn verschillende opdrachten waarbij verbinding, samenwerken en verdieping centraal staan

Dag 3,  Afsluiting in stijl (Zondag 8 okt.)
Na een intense zaterdag, en een heerlijke nacht, komt het weekend alweer bijna ten einde. Bijna…we hebben nog een laatste verrassing. We gaan samen het weekend met een hoogtepunt eindigen.

Deelname voorwaarden

Het programma is niet gericht op fysieke fitheid. Echter goed ter been zijn, wat kunnen tillen en een stukje met een rugzak lopen is geen probleem.

Na het boeken kun je binnen 14 dagen kosteloos annuleren. Daarna gelden de algemene voorwaarden. Lees de algemene voorwaarden goed door.

Aanvullende informatie voor de reis komen na reservering en bevestiging dat de reis doorgaat, jouw kant uit per email. Denk aan o.a. definitieve tijdstippen, locaties, bepakkingslijst. Je dient zelf zorg te dragen voor een aantal materialen, waaronder een kleine Tent, Slaapzak, Matje. Wij kunnen jou hierin adviseren indien gewenst.

Kosten

De prijs is op basis van eigen vervoer naar de eventlocatie.

De prijs is inclusief:

  • 2 overnachtingen op kampeerlocatie
  • Eten en drinken gedurende het gehele weekend
  • Materialen benodigd voor activiteiten
  • Activiteiten gedurende het weekend

Na boeking van een reis, en bevestiging dat deze doorgaat, ontvang je een bepakkingslijst.

 

Waarom meegaan op deze reis?

Overstijgende Resultaten, door los te komen van hier en nu.
Met dit waardevolle weekend investeer je in groei, persoonlijke ontwikkeling, beleving en blijvende herinneringen. Een  weekend met nieuwe inzichten, vanuit de Sixstarleadership methodieken aangereikt en praktisch gemaakt.

Waardengedreven leiderschap staat centraal bij de dingen die je gaat doen. Hierdoor ben je in staat om meer impact te maken met je team, als leider en mens.

Wij laten het individuele en groepsproces zijn werk doen. Van daaruit ontstaan de juiste uitdagingen, actiepunten en plannen om tijdens en na het weekend mee aan de slag te gaan.

Kom je met de juiste inzet en mindset, dan gaat deze week je een gegarandeerde groei in de juiste richting geven.

‘Recte Faciendo Neminem Timeas | Door het juiste te doen vreest Gij niemand’

Maak afspraak

reizen zweden, leiderschapsreizen zweden, outdoorreizen, militair leiderschap, outdoor defensie veteranen

Ga je mee op dit weekend?

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen? Neem dan contact op d.m.v. het contactformulier of meld je direct aan. Mailen kan ook naar info@sixstarleadership.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.