paul van schaik, prestatiedoorbraak, prestatiedoorbraken, organisatieontwikkeling, fte-improvery, nederlandse spoorwegen, NS, leiderschap, extreme ownership, extreem eigenaarschap, jocko willink

EP30 – Prestatiedoorbraken met militaire precisie, Paul van Schaik.

In aflevering 30 ga ik in gesprek met Paul van Schaik

Paul van Schaik heb ik “ontmoet” tijdens een webinar, georganiseerd door Allied-Forces (o.a. bekend van EP25 Armand van Velzen). Na dit event ben ik in gesprek geraakt met Paul. Zijn kijk op prestatiedoorbraken in combinatie met een stukje militair gedachtengoed triggerde me om hier meer over te willen weten. Een “burger” die het boek “Extreme-Ownership” van Jocko Willink vertaald, en dit ook daadwerkelijk inzet in de manier van denken en doen, interessant! 

(Download HIER de vertaling/samenvatting van Extreme Ownership.)

Paul ademt werken met teams en dit lees je ook terug in het boek “Wij is belangrijker dan Why” dat hij samen met Dennis Stout en Alfred Schmits heeft geschreven. Hierin delen ze, hoe ze hebben bijgedragen, aan een vooraf onmogelijk geachte prestatiedoorbraak bij de NS.
We geven 3 exemplaren weg, schrijf je in voor de Sixstarleadership mailing of abonneer je op 1 van onze kanalen. (YouTube, Spotify, Appel Podcast).

En wat is Paul een mooi en bijzonder mens. Bescheiden en dankbaar voor de mensen waar hij mee mag leven, werken, en samen mooie dingen mee doet voor andere organisaties. Momenteel is Paul partner bij FTE-Improvery, en werkt daar samen met een team van 10 personen, om dagelijks prestatiedoorbraken te realiseren.

Naast bovengenoemde onderwerpen praten we over gezondheid, waarom Paul niet meer kan hardlopen, zijn diepe trots op de mensen van de NS en en onderwerpen waar Paul letterlijk stil van wordt.

Veel kijk en luister plezier!

(Download HIER de vertaling/samenvatting van Extreme Ownership.)

Ga naar Spotify en zoek je favoriete podcast gesprek.

Kijk op YouTube
(TIP abonneer!)

Luister op Apple Podcast
(Schrijf een recensie)

👉 Winactie! Door Podcast gast gesigneerde boeken:

We geven regelmatig inspirerende boeken weg, die gesigneerd zijn door de Podcast gast. Wil je ook kans maken? Meld je dan HIER aan.

👉 Schrijf HIER een recensie op Apple Podcast. Dankbaar🙏

👉 Vind je het een leuke en inspirerende Podcast?
Ontvang automatisch een email als er een nieuwe Podcast online komt door je in te schrijven voor Sixstarleadership Updates. KLIK HIER

Luister op Apple Podcast en Spotify

Ontvang automatisch een email bij een nieuwe Podcast

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.