Operatie Similis – Een unieke team-en leiderschap beleving! (5+ pax vanaf €499,- pp)

 499,00 excl. BTW

In 24 uur een sterker team & leider | Operatie Similis

Van de gezamenlijke Waarden bepalen, naar Verbinding, Dienen en zo tot de beste Acties komen. Met deze training ga je in 24u iets creëren, waar normaal gesproken maanden, misschien wel jaren overheen gaan. Dit gaat verder dan teambuilding en leiderschapsontwikkeling. Iedereen is belangrijk voor het team, en in 24u werk je toe naar de BAND of STARS.

Let op: Operatie Similis gaat pas van start met een team van minimaal 5 deelnemers. Neem voor overleg en meer info contact met ons op.

Meer info Operatie Similis

Kracht van Defensie & het bedrijfsleven

Met de ervaringen die wij hebben opgedaan bij Defensie en in het bedrijfsleven, weten wij wat het belang is van Investeren in de Kracht van het Team. Alleen ga je snel en samen kom je verder. In deze 24 uurs training, vind je een mix van business en Defensie, Vorming, Kennis en Ervaringen.

Deze combinatie gaat zorgen voor een stap vooruit in de performance van het team, leiderschap en mindset.

Opbouw van de training

Al vroeg in de ochtend verzamelen we op 1 van onze externe trainingslocaties. Hier maken we een zachte landing, om van daaruit snel aan de slag te gaan. Uitdagend, ontladend, verhelderend en waardevol zijn de termen die passen bij dit traject.

Operatie Similis bestaat uit 3 fasen

Fase 1: De ochtend staat in het teken van jou, het individu. Hier gaan we op zoek naar Individuele drijfveren, toegevoegde waarde en de rollen van de individuen.

Fase 2: De wij fase. Deze starten we op na de lunch. Wat zijn de Gezamenlijke teamwaarden en hoe ziet het Sixstarleadership TOP-Model eruit voor jullie team?

Fase 3: Gaan we zoek naar Ons potentieel. Deze fase speelt zich Outdoor af in een fictief scenario. Een setting waarbij het team uitdagende zaken voor de kiezen gaat krijgen. Fysiek, Mentaal en Spiritueel gaan we grenzen opzoeken. We leggen het potentieel bloot van het team en het individu. De grenzen stemmen we af met de samenstelling van de groep.

Potentieel zichtbaar maken

Het potentieel zichtbaar maken, is de grote winst van dit 24 uurs traject. Je hebt het nodig om Operatie Similis succesvol af te ronden. En aansluitend neem je deze inzichten en ervaringen mee naar de werkomgeving, en pluk je er zelf en als team meteen de vruchten van.

We sluiten de operatie af met een informele en ontspannen evaluatie. Hierbij mag een hapje en een drankje niet ontbreken. Na de welverdiende nachtrust, is er een gezamenlijk ontbijt en is operatie Similis ten einde.

Voor wie
Teams, leiders en ondernemers die willen groeien naar overstijgende resultaten, en de ambitie hebben om de Samenwerking naar een hoger niveau te tillen.

Fysieke eis. 10 km wandelen is geen probleem. We passen de intensiteit van de operatie altijd aan naar de mogelijkheden van de deelnemers. Het gaat om het resultaat voor als team.

Deelname voorwaarden

Een stukje wandelen,  en een rugzakje tillen is geen probleem.

Inclusief:
✅ Overnachting
✅ Eten en drinken
✅ Benodigde lesmaterialen
✅ Professionele begeleiding
✅ Intake gesprek (online)
✅ Lessons Learned Opvolg sessie (online)

De investering p.p. vanaf €499,- ex. btw

De grote van de groep is minimaal 8 personen en maximaal 16 personen.

Eerst contact voordat je je gaat aanmelden?

Meer info Operatie Similis

team performance, waardengedreven leiderschap, inspirerende sprekers, outdoor training, kernwaarden team, team performance trainen, leiderschap outdoor, militair leiderschap, defensie en bedrijfsleven

Volgende stap?

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan Operatie Similis? Neem dan contact op d.m.v. het contactformulier. Mailen kan ook naar info@sixstarleadership.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.