Marco Buschman, executive coachingThe Connection Quotient, koninklijke luchtmacht, defensie, veteraan, courius, ondernemer, verbindend vermogen, leiderschap, podcast, patrick coopmans, sixstarleadership, team performance

EP24 – Marco Buschman, leven en leiden vanuit het verbindend vermogen

In aflevering 24, ga ik in gesprek met Marco Buschman

Energie, enthousiasme en passie. “What you see is what you get” en dat is heel veel in het geval van Marco Buschman. (Spreek uit als Busman)

Persoonlijk kende ik Marco nog niet en dankbaar dat we op elkaars pad zijn gekomen. Vanaf de eerste minuut in het gesprek is er een klik. Een klik vanuit onze gezamenlijke defensie achtergrond, energetisch en ook voortgekomen uit de wederzijdse passie en interesse in leiderschap, coaching en het maken van verbindingen.

Marco Buschman?

Marco is een oud Luchtmacht officier, uit dienst getreden in de rang Majoor. Na bijna 10 jaar te hebben gediend, was het voor hem tijd om de opgedane vorming en kennis verder te ontwikkelen in het bedrijfsleven. Zijn eerste stap buiten defensie was die bij Capgemini. Hier heeft hij als coach gewerkt binnen diverse leadership development programma’s.

Zijn drive om meer te betekenen voor de wereld, hebben er mede toe geleid dat hij samen met compagnon Jaco van der Tang in 2006 COURIUS heeft opgericht.

Heden ten dage is Marco een energieke en uitdagende leiderschapsexpert, team- en executive coach, internationaal facilitator, spreker en auteur van de bestseller Verbindend Vermogen. Hij richt zich op de (door)ontwikkeling van het Verbindend vermogen van leidinggevenden, executives en managementteams in binnen- en buitenland. In zijn optreden pakt hij vragen praktisch en oplossingsgericht aan. Klanten omschrijven zijn stijl als optimistisch, daadkrachtig, invoelend, gepassioneerd, resultaatgericht en inspirerend.

Deze omschrijving zie je ook voor 100% terug in dit gesprek.

Marco en het team van COURIUS, hebben als doel om anderen te ondersteunen in het meer in verbinding komen met zichzelf, de ander, het team, de organisatie en de wereld. Dat zijn defensie verleden daar ook nog steeds een rol in speelt, is meer dan leerzaam en interessant.

Veel kijk en luister plezier!

Winactie Boek “Verbindend vermogen”

We geven 3 gesigneerde exemplaren weg aan volgers van de podcast (Meld je HIER aan, onderwerp “Verbindend vermogen”) en HIER kun je het boek kopen.

Winactie Boek “Verbindend vermogen”
We geven 3 gesigneerde exemplaren weg aan volgers van de podcast (Meld je HIER aan, onderwerp “Verbindend vermogen”) en HIER kun je het boek kopen.

✅ COURIUS.com

Meer info over Marco

✅ Connect met Marco op Linkedin

Plaats een reactie, schrijf een recensie op Apple Podcast en abonneer je op ons kanaal. Dankbaar🙏

Luister op Apple Podcast en Spotify

Ontvang automatisch een email bij een nieuwe Podcast

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.