Datum op aanvraag – persoonlijk leiderschap reis Zweden

 1.395,00 excl. BTW

Kies voor groei

Ga je mee met deze reis, dan kies je voor Groei als Leider, Mens en Teamspeler. Gedurende een week komen alle facetten voorbij die nodig zijn om grip op deze groei te krijgen en overstijgende resultaten te behalen. Vanuit Sixstarleadership hebben wij de ervaring hoe je als leider, team en mens op een Gestructureerde Wijze tot het Volgende Niveau gaat groeien. Hierbij delen wij onze ervaring in het bedrijfsleven en bij Defensie. De verbinding tussen beide, geleerde lessen, en ervaringen, zijn het onderscheidende vermogen, waarbij je eenmaal thuis, direct meer impact gaat maken als leider en mens.

Persoonlijk leiderschap en jezelf en elkaar steeds beter leren kennen zijn de fundamenten van deze reis.

De Six Star reis naar zweden is de Meest Diverse in zijn soort. Coaching, Outdoor,  Eén zijn met jezelf, in een prachtige en uitdagende omgeving.

Je gaat werken aan persoonlijke groei, (zelf)-leiderschap, je leert skills om te overleven en kunt je eigen grenzen gaan verleggen. Een betere plek om samen met ons dit avontuur van het leven aan te gaan is er niet 🙏🔥

Waarom meegaan op deze reis?

Overstijgende Resultaten, door Los te Komen van hier en nu.
Met deze waardevolle reis naar Zweden Investeer je in Groei, persoonlijke ontwikkeling, beleving en blijvende herinneringen. Een  week met nieuwe inzichten, vanuit de Sixstarleadership methodieken aangereikt en praktisch gemaakt. Eenmaal thuis kijk je anders naar complexe situaties en ben je in staat om Meer Impact te maken met je team, als Leider, Ondernemer en Mens.

outdoor, coaching, teambuilding, leiderschapontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, survival, reis naar zweden, zelfleiderschap

Locatie

Je gaat met eigen vervoer naar de locatie in Zweden. De reis bieden wij aan exclusief de heen en terugreis, zo kun je zelf bepalen hoe je wilt reizen. Wij adviseren je graag bij het plannen van jullie reis.

In de omgeving van het dorpje Albacken ligt de locatie van ons Basecamp. (zie kaartje). Zowel rijden als vliegen is een mogelijkheid. Weet dat Zweden een ontzettend groot land is. Reistijd zal minimaal een dag zijn, Utrecht – Albacken 1884km.

Programma

Vrijdag
Dag 0: Heenreis

Je reist met je eigen plan, of onder begeleiding van ons, naar de locatie in Zweden. In de omgeving van het dorpje Albacken ligt de locatie van ons Basecamp. (zie kaartje). Zowel rijden als vliegen is een mogelijkheid. Besef je wel dat Zweden een ontzettend groot land is. Reistijd zal minimaal een dag zijn, Utrecht – Albacken 1884km.

 

Zaterdag
Dag 1: Aankomst

Vandaag druppelen de deelnemers binnen op het Six Star BaseCamp in Albacken. Na de lange reis ga je vandaag rustig landen, genieten van de omgeving van het Basecamp, en je slaapplek in orde maken. In de avond gaat het vuur aan, kennismaken, en lekker eten. Patrick zal iedereen welkom heten en een individuele opdracht verstrekken. Op tijd naar bed, morgen gaan we al vroeg op pad.

 

Zondag
Dag 2: Terug naar de basis

Goedemorgen! Na een heerlijke nacht gaan we al vroeg op pad. In het ochtendgloren, op een nuchtere maag, gaan we een flinke ochtend Hike maken. Terug op Basecamp is het tijd voor een stevig ontbijt. Vandaag hebben we een actieve en leerzame dag voor de boeg. Je gaat een aantal bushcraft skills leren, en ontdekken wat de parallellen zijn met jouw persoonlijk leiderschap. Hier komt ook de verstrekte opdracht van de dag ervoor om de hoek kijken.

Basis Skills die je gaat leren: vuur maken, onderkomen bouwen, brood bakken, navigeren.

Deze skills ga je later vandaag nodig hebben…pak je rugzak, we gaan op pad!

 

Maandag
Dag 3: Hike+Survival

Een bijzondere nacht laten we achter ons, je bent terug naar jouw basis, en van daaruit komen we weer samen.
‘Out in The wild!’ Jouw identiteit, richting en gedachten? Wat komt los, wat gaat er door je hoofd, wat doet het met je? In deze omgeving ben je één met de natuur, en kom je tot de ware kern van jouw bestaansrecht. Je gaat veel opschrijven, leg vast wat er alemaal door je hoofd gaat. Dit is waardevol voor de latere stappen.

Na een intense 36 uur in de wildernis komen we in de avond weer terug op het Basecamp. De op hout gestookte Hottub, en stevige stoofpot, zijn een welkome verrassing.

 

Woensdag
Dag 4: Hike, Jagen/Vissen + BBQ

Goedemorgen! Na een heerlijke nacht gaan we weer vroeg op pad. Neem je rugzak mee, met voldoende eten en drinken. Je gaat een hele mooi Hike maken, de Forsaleden Trail. Dit is één van de mooiste wandelingen van deze regio! Rotsen, watervallen, beekjes, sneeuwresten en beklimmingen maakt het een waar avontuur. Tijdens de rustmomenten pak je boekje erbij. Wat heb je al allemaal opgeschreven? Deel het, bespreek het, verklaar en ontleed. Wat betekent het allemaal vanuit jouw context?

forsaleden trail, forsaleden, albacken, zweden, offroad sweden, sweden offroad, outdoor sweden, coaching sweden, coaching zwedenNa de uitdagende Hike bezoeken we het plaatsje Bräcke. Hier kun je boodschappen doen, een lokaal ijsje eten, en de jacht en outdoor shop bezoeken.

Bij terugkomt op het Basecamp gaat een lokale jager ons alles vertellen over de jachtcultuur in het gebied. Het jachtseizoen is voorbij, wij gaan vissen in het meer. Wat we vangen gaat in de avond op de BBQ.

 

Donderdag
Dag 5: Afsluiting

De laatste dag, we beginnen met een ontbijt en daarna kun je je eigen gang gaan. Je kunt wat gaan doen op en rond het Basecamp, zwemmen in het meer, wandelen en op eigen initiatief wat gaan ondernemen in de regio.

1 op 1 evaluatie
Patrick zal je uitnodigen om met een bak koffie 1 op 1 een aantal onderwerpen te bespreken.
Hoe gaat het met je? Wat heb je voor jezelf uit de reis gehaald? Wat neem je mee naar huis? Waar kijk je tegenop? Wat ga je anders doen? Etc.

De reis sluiten we officieel af met een hapje, drankje af rondom het kampvuur. We nodigen je uit om je ervaringen te delen met elkaar. Tevens ontvang je het deelnamecertificaat.

 

Vrijdag
Dag 6: Terugreis

Wat was het zowel fysiek als mentaal een intense reis. Je gaat weer richting Nederland, en weet dat je zelf met veel indrukken en inzichten in je ‘oude’ omgeving stapt. Laat het even bezinken, praat erover, en laat het proces zijn werk doen. Na twee weken nemen wij contact met je op om een online sessie in te plannen en bij te praten.

Bijeenkomst

Wat is je motivatie en zijn je drijfveren om mee te gaan. We willen de beste ervaring bieden, jouw verwachting en de juiste groepssamenstelling zijn daarbij essentieel. Heb je je aangemeld en zijn de groepen bekend, dan nodigen we je uit voor een informatiebijeenkomst. Hier gaan we in op de verdere details van de reis en de voorbereidingen. Denk aan weersverwachting, kledingadviezen, bagage, vlucht, praktische zaken zoals evt. verzekeringen. Deze zal plaatsvinden in Haarlem.

Nice to Know: Bij minimaal 1 aanmelding gaat deze reis door!

Eerst kennismaken voordat je je aanmeldt?

Maak afspraak

outdoor, coaching, teambuilding, leiderschapontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, survival, reis naar zweden, zelfleiderschap

outdoor, coaching, teambuilding, leiderschapontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, survival, reis naar zweden, zelfleiderschap

outdoor, coaching, teambuilding, leiderschapontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, survival, reis naar zweden, zelfleiderschap

Aanvullende info

Er staan meerdere vertrekdata gepland, informeer naar de mogelijkheden. De reis gaat definitief door bij minimaal 3 deelnemers.

Note: De genoemde deelname fee is obv eigen vervoer. Indien gewenst ondersteunen wij bij het samenstellen van de heen-en terugreis. De reis is ook te boeken i.c.m. vervoer vanaf Schiphol.

Programma is inclusief:

☑️ Informatie bijeenkomst
☑️ Lokaal vervoer
☑️ Verblijf 6 overnachtingen
☑️ Eten en drinken
☑️ Activiteiten
☑️ Professionele coaching
☑️ Evaluatie bijeenkomst

Waarom meegaan op deze reis?

Overstijgende Resultaten, door los te komen van hier en nu.
Met deze waardevolle reis naar Zweden investeer je in groei, persoonlijke ontwikkeling, beleving en blijvende herinneringen. Een  week met nieuwe inzichten, vanuit de Sixstarleadership methodieken aangereikt en praktisch gemaakt.

Waardengedreven leiderschap staat centraal bij de dingen die je gaat doen. Eenmaal terug in Nederland/België kijk je anders naar complexe situaties. Hierdoor ben je in staat om meer impact te maken met je team, als leider en mens.

Wij laten het individuele en groepsproces zijn werk doen. Van daaruit ontstaan de juiste uitdagingen, actiepunten en plannen om tijdens en na de reis mee aan de slag te gaan.

Kom je met de juiste inzet en mindset, dan gaat deze week je een gegarandeerde groei in de juiste richting geven.

‘Recte Faciendo Neminem Timeas | Door het juiste te doen vreest Gij niemand’

Maak afspraak

reizen zweden, leiderschapsreizen zweden, outdoorreizen, militair leiderschap, outdoor defensie veteranen

Ga je mee op reis?

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan deze reis? Neem dan contact op d.m.v. het contactformulier. Mailen kan ook naar info@sixstarleadership.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.