Maart 2024 – Leiderschapsreis naar Zweden

 1.395,00 excl. BTW

Kies voor groei

Ga je mee met deze reis, dan kies je voor Groei als Leider, Mens en Teamspeler. Gedurende een week komen alle facetten voorbij die nodig zijn om grip op deze groei te krijgen en overstijgende resultaten te behalen. Vanuit Sixstarleadership hebben wij de ervaring hoe je als leider, team en zelfleider op een Gestructureerde Wijze tot het Volgende Niveau gaat groeien. Hierbij delen wij onze ervaring in het bedrijfsleven en bij Defensie. De verbinding tussen beide, is het onderscheidende vermogen, waarbij je eenmaal thuis, direct meer impact gaat maken als leider en mens.

De Six Star reis naar zweden is de Meest Diverse in zijn soort. Coaching, Outdoor, Teamwork en Maximaal Genieten.
We gaan werken aan persoonlijke groei, leiderschap, en rondom het vuur interessante gesprekken voeren. Een waardevol netwerk voor na de reis en blijvende herinneringen.

Waarom meegaan op deze reis?

Overstijgende Resultaten, door Los te Komen van hier en nu.
Met deze waardevolle reis naar Zweden Investeer je in Groei, persoonlijke ontwikkeling, beleving en blijvende herinneringen. Een  week met nieuwe inzichten, vanuit de Sixstarleadership methodieken aangereikt en praktisch gemaakt. Eenmaal thuis kijk je anders naar complexe situaties en ben je in staat om Meer Impact te maken met je team, als Leider, Ondernemer en Mens.

outdoor, coaching, teambuilding, leiderschapontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, survival, reis naar zweden, zelfleiderschap

Programma

De vorm, programmering en reissom zijn afhankelijk van de groepssamenstelling, seizoen en doelstellingen van de reis.

In een witte wereld gaan we andere dingen doen dan bij een groene. Beide even uitdagend, waardevol en bijzonder om mee te maken. In een kennismaking-call delen we hier, mits reeds bekend, meer over.

Locatie

De locatie waar we verblijven ligt in een prachtige omgeving , middenin de bossen aan een groot meer.
Je overnacht  in een traditionele Zweedse stuga. Koken en eten doen we in de GrillKota en er is een mooi houten gebouw voor de nodige sanitaire werkzaamheden. Uiteraard gaan we ook de natuur in. De GrillKota is de centrale plek van waaruit de diverse activiteiten worden opgestart.

Bijeenkomst

Wat is je motivatie en zijn je drijfveren om mee te gaan. We willen de beste ervaring bieden, jouw verwachting en de juiste groepssamenstelling zijn daarbij essentieel. Heb je je aangemeld en zijn de groepen bekend, dan nodigen we je uit voor een informatiebijeenkomst. Hier gaan we in op de verdere details van de reis en de voorbereidingen. Denk aan weersverwachting, kledingadviezen, bagage, vlucht, praktische zaken zoals evt. verzekeringen.

Eerst kennismaken voordat je je aanmeld?

Maak afspraak

outdoor, coaching, teambuilding, leiderschapontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, survival, reis naar zweden, zelfleiderschap

outdoor, coaching, teambuilding, leiderschapontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, survival, reis naar zweden, zelfleiderschap

outdoor, coaching, teambuilding, leiderschapontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, survival, reis naar zweden, zelfleiderschap

Aanvullende info

Er staan meerdere vertrekdata gepland, informeer naar de mogelijkheden. De reis gaat definitief door bij minimaal 3 deelnemers.

Note: De genoemde deelname fee is obv eigen vervoer. Indien gewenst ondersteunen wij bij het samenstellen van de heen-en terugreis.

Programma is inclusief:

☑️ Informatie bijeenkomst
☑️ Lokaal vervoer
☑️ Verblijf 6 overnachtingen
☑️ Eten en drinken
☑️ Activiteiten
☑️ Professionele coaching
☑️ Evaluatie bijeenkomst

Waarom meegaan op deze reis?

Overstijgende Resultaten, door los te komen van hier en nu.
Met deze waardevolle reis naar Zweden investeer je in groei, persoonlijke ontwikkeling, beleving en blijvende herinneringen. Een  week met nieuwe inzichten, vanuit de Sixstarleadership methodieken aangereikt en praktisch gemaakt.

Waardengedreven leiderschap staat centraal bij de dingen die je gaat doen. Eenmaal terug in Nederland/België kijk je anders naar complexe situaties. Hierdoor ben je in staat om meer impact te maken met je team, als leider en mens.

Wij laten het individuele en groepsproces zijn werk doen. Van daaruit ontstaan de juiste uitdagingen, actiepunten en plannen om tijdens en na de reis mee aan de slag te gaan.

Kom je met de juiste inzet en mindset, dan gaat deze week je een gegarandeerde groei in de juiste richting geven.

‘Recte Faciendo Neminem Timeas | Door het juiste te doen vreest Gij niemand’

Maak afspraak

reizen zweden, leiderschapsreizen zweden, outdoorreizen, militair leiderschap, outdoor defensie veteranen

Ga je mee op reis?

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan deze reis? Neem dan contact op d.m.v. het contactformulier. Mailen kan ook naar info@sixstarleadership.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.