joep wolfs, bermbom, kameraod brouwers, moedig leiderschap ,business ,defensie ,salesteam ,motivation ,salesmanager ,military ,businessleadership ,inspiration ,veteran ,coaching ,podcast ,militaryleadership ,effectiefcommuniceren ,veteraan, landmacht, leadership, sixstarleadership

EP15 – Betrokken bij een dodelijke bermbom aanslag, wat gaat er door je hoofd?

In aflevering 15 ga ik in gesprek met Joep Wolfs.

Joep Wolfs, een jongeman waar ik een bijzondere band mee heb opgebouwd de afgelopen 15 jaar. Zoals eigenlijk met iedereen van de Romeo groep. De groep waar ik leiding aan gaf tijdens de Uruzgan missie in 2007. Mijn oudste zoon heet Youp…en dat is geen toeval. Joep Wolfs werkt momenteel als Associate Manager bij Stryker en daarvoor bijna 13 jaar bij de Koninklijke Landmacht.

Joep heeft in 2007 een aantal bijzonder ingrijpende situaties meegemaakt in Uruzgan. Waaronder de dood van Martijn Rosier bij een IED (Bermbom), en de betrokkenheid van Joep, bij het veiligstellen van het stoffelijk overschot van Martijn. Hij verteld hierover, deelt zijn gevoel en wat dit met hem deed. 
Deze uitzending heeft Joep gevormd en hij koestert zijn ervaringen, herinneringen en de mensen die hij heeft leren kennen tijdens deze periode bij Defensie. Zijn verhaal is wellicht herkenbaar voor Militairen en is interessant voor iedereen die is geïnteresseerd in zelfkennis, het groepsproces en leiderschap in Defensie en het bedrijfsleven.

joep wolfs, bermbom, moedig leiderschap ,business ,defensie ,salesteam ,motivation ,salesmanager ,military ,businessleadership ,inspiration ,veteran ,coaching ,podcast ,militaryleadership ,effectiefcommuniceren ,veteraan, landmacht, leadership, sixstarleadership

"Deze groep mensen zijn, naast mijn vrouw en kind, een constante factor in het leven". 

Joep is van Soldaat in korte tijd opgeklommen tot Kapitein en heeft daarbij veel leiderschaps ervaring opgedaan. Met zijn mooie karakter, kennis, unieke ervaringen en leiderschap skills, heeft Joep in 2018 de stap naar het bedrijfsleven gezet. Ook hier is hij een jongen met een visie, een plan en weet hoe hij dingen gedaan moet krijgen. Zijn ervaring als officier tijdens uitzendingen, en het multinationale  optreden, komen goed van pas. Bij Stryker Nederland (medical devices), geeft Joep nu leiding aan een team met in totaal 13 nationaliteiten, met ieder hun eigen cultuur en eigenaardigheden.

Joep, bedankt voor je openheid, kwetsbaarheid en het delen van wat zaken die het nieuws niet hebben gehaald;)

Luister naar de podcast op PodBean, Apple Podcast, Spotify, Stitcher

Ontvang automatisch een email bij een nieuwe Podcast

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.