green on,productieve,productieve dag,productieve dingen om te doen,productiever worden,special forces bedrijfsleven,efficient werken,efficient werken tips,beter samenwerken,instructeur kamp van koningsbrugge,koninklijke landmacht opleiding,productiviteit verhogen,opleiding special forces koninklijke landmacht,productieve ochtendroutine,militair leiderschap,militaire teamperformance in het bedrijfsleven,productiviteit verhogen op de werkvloer

GREEN ON 🟢 , ‘s Werelds leukste en meest productieve manier van werken.

GREEN ON 🟢  ‘s Werelds leukste en meest productieve manier van werken

EP51 met Richard Bergmans/ThreeFront 

In aflevering 51 van de Sixstareadership Podcast gaan we in gesprek met Richard Bergmans. Richard is co-auteur van de bestseller Green ON, co-founder van ThreeFront, voormalig lid van het korps commandotroepen en nog steeds reservist. In die hoedanigheid is hij ook instructeur in de serie Kamp Van Koningsbrugge seizoen 2.
 green on,productieve,productieve dag,productieve dingen om te doen,productiever worden,special forces bedrijfsleven,efficient werken,efficient werken tips,beter samenwerken,instructeur kamp van koningsbrugge,koninklijke landmacht opleiding,productiviteit verhogen,opleiding special forces koninklijke landmacht,productieve ochtendroutine,militair leiderschap,militaire teamperformance in het bedrijfsleven,productiviteit verhogen op de werkvloer

In dit gesprek praten we o.a. over:
– De Special Forces
– Militair en civiel leiderschap en team performance
– De overgang naar het bedrijfsleven
– Werken volgens Green-ON
– Kamp Van Koningsbrugge

Wat is Green ON?
Green ON is een radicaal nieuwe werkvorm waarmee jij of je team gelukkiger en productiever wordt, gevormd uit een unieke samenwerking tussen 2 topondernemers en 3 special forces operators (ThreeFront). Werk is nooit meer hetzelfde.

Meerdere Green ON “elementen” komen ook aan de orde bij de modellen die we zelf gebruiken. Logisch, we hebben beide een Defensie achtergrond. Met Green ON krijg je toegang tot de leukste en meest productieve manier van werken. Dit alles gaat mede zorgen om overstijgende resultaten te behalen.Sixstarleadership en Green ON/ThreeFront vullen elkaar goed aan.

Overeenkomsten en verschillen Green ON en Sixstarleadership?
Green ON is gericht op een praktische aanpak en implementatie, waarbij er reeds een bepaalde kwaliteit en niveau aanwezig is. De kennis en ervaringen vanuit o.a. de Special Forces zijn hierin geïmplementeerd. Dit maakt het bewezen succesvol en getoetst in de meest moeilijke omstandigheden.
Met Sixstarleadership zoomen we in eerste instantie uit, om daarna tot de best mogelijke way of working te komen. Noem het een stuk voorwerk om tot een Green ON ready organisatie te komen. 

Winactie!
Het boek is een aanrader voor iedereen die verbeteringen wil onderzoeken en geïnteresseerd is in de wijze van werken binnen het Special Forces en Defensie domein. De ervaringsverhalen van Special Forces operators zijn om te smullen. 
We geven 2 x Green ON weg aan abonnees van het YouTube kanaal. Abonneer je HIER op ons kanaal en maak kans op deze en andere winacties!

Interessante linkjes:
Richard Linkedin
TheeFront
GreenOn Boek

Het Sixstarleadership netwerk is mede dankzij de podcast ontzettend gegroeid. Groei in de vorm van kennis, persoonlijke/zakelijke contacten en de diensten die we in binnen en buitenland aanbieden.

⭐️ Mastermind-groepen (volgende groep start najaar 2022, meld je aan)
⭐️ Leiderschapsreizen naar Zweden, (najaar 2022, meer info)
⭐️ Events/Lezingen/Training/Coaching
⭐️ Six Star Summit December 2022?🔥
⭐️ Interim management (op aanvraag

Wil je weten wat wij doen iets voor jou, je bedrijf of team is?
Neem dan contact met ons op: info@sixstarleadership.com / 06-24770013

Wellicht tot snel, blijf ons volgen en indien nog niet gedaan, abonneer je op ons YouTube, Spotify en ApplePodcast kanaal.

Dankbaar 🙏
Patrick | Team Sixstarleadership

☑️ LEIDERSCHAPSREIS ZWEDEN
☑️ SIX STAR MASTERMIND
☑️ MEER PODCAST
☑️ MAILING/WINACTES
☑️ SUBSCRIBE

☑️ Speciale actie voor Veteranen
☑️ Meer info Mastermind deelname:
Stuur een mail naar info@sixstarmastermind.com of bezoek de website.
☑️ Meer info reis Zweden: Stuur een mail naar info@sixstarleadership.com of bezoek de website.

Speciaal voor de Veteraan 🇳🇱

👉 Schrijf HIER een recensie op Apple Podcast. Dankbaar🙏
👉 Vind je het een leuke en inspirerende Podcast?
Ontvang automatisch een email als er een nieuwe Podcast online komt door je in te schrijven voor Sixstarleadership Updates. KLIK HIER

Luister op Apple Podcast en Spotify

Ontvang automatisch een email bij een nieuwe Podcast

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.