FAQ

Big Fifty Persoonlijkheidstest

Is het assessment een uniek document?

Ja! Er is geen één assessment hetzelfde.

Is coaching icm de test aan te raden?

Vaak zit een test al in het traject inbegrepen. Koop je alleen de test, dan is aanvullende coaching zeker aan te raden. In 1,5u praten wij je al door het assessment en haal je er de meeste waarde uit.

Kan ik op de website het assessment aanvragen?

Ja, je kunt via de website direct een assessment aanvragen. Na je betaling zetten wij het proces in gang en ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging om de test te maken. Het processen van de resultaten zal een week in beslag nemen. De uitkomst van de test ontvang je per email.

Coaching

Kun je 1 op 1 coaching combineren met een team/organisatie traject?

We zien vaak 2 soorten 1 op 1 coaching trajecten. Individuen die gericht op zoek zijn naar een coach. Vanuit hun individuele rol en persoonlijke drijfveren. Binnen een team traject, is individuele coaching, zeker ook onderdeel van de ontwikkeling. Het kan dus zijn dat we met een team aan het werk zijn, en gelijktijdig (met bepaalde personen) ook 1 op 1 trajecten doen. Dit is zeer waardevol, voor het individu en het groepsproces.

Events

Hoe kan ik deelnemen aan een event?

Er zijn 2 opties om deel te nemen.

  1. Het bedrijf waar je bij werkt, organiseert samen met ons een traject. Ben jij degene die dit wil gaan organiseren? Neem dan contact met ons op, en we onderzoeken samen wat wij voor jullie kunnen betekenen.
  2. Je boekt direct een plek bij één van onze events, trainingen of trajecten. Bezoek de events pagina, daar zie je het aanbod van de komende activiteiten.

Incompany

Voor wie zijn de trainingen en events van Sixstarleadership?

De diensten en producten van Sixstarleadership zijn zowel voor individuen als teams. Er zijn individuele trajecten en team trajecten. Regelmatig organiseren we trainingen en events met een open inschrijving. Hier kun je je voor inschrijven. Zie jij op de website iets staan dat je interessant vindt, en je weet niet zeker hoe dit in te passen naar jouw eigen behoefte, neem dan contact met ons op.

Is een interim samenwerking interessant voor onze organisatie?

De interim samenwerking is gericht op het (tijdelijk) toevoegen van niet in de organisatie aanwezig, en wel gewenste kennis en kunde. Het team van Sixstarleadership faciliteert trainingen en events. Patrick Coopmans zelf is uw gesprekspartner voor een interim samenwerking. Bent u op zoek naar leiderschap om de performance te verbeteren, dan is een interim samenwerking interessant.

 

Kennismaak formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Podcast

Wordt de Podcast gesponsord?

Nee, de podcast heeft geen sponsoren, we werken 100% onafhankelijk.
Een donatie is altijd welkom. Donaties gebruiken we om een kapot stekkertje te vervangen en goede doelen te steunen.

Kan ik mij aanmelden als gast bij de podcast?

Ben jij een bijzondere leider met een uniek verhaal, dan kom ik graag met je in contact. Geef in het formulier jouw motivatie aan.

Waar kan ik de podcast beluisteren/bekijken?

De podcast is te bekijken op YouTube en te beluisteren op een flink aantal podcast apps. De bekendste zijn Spotify en Apple Podcast. Daarnaast vind je alle afleveringen op Podbean, Google Podcast, Deezer, etc.