sixstarleadership, events, leiderschap, team performance, resultaat

Komen er ook Sixstarleadership events?

Patrick, wanneer ga je met Sixstarleadership een event organiseren? Die vraag krijg ik steeds vaker in de inbox.

Nu de Podcast langzaamaan richting zijn 1 jaar jubileum kruipt en het aantal luisteraars, kijkers en volgers groeit, komt er ook steeds meer interactie. Dat is natuurlijk super leuk, en geeft aan dat de verhalen en onderwerpen die we delen, van toegevoegde waarde zijn. Want eerlijk is eerlijk, je hebt een idee, je denkt zelf dat het leuk en interessant is, en het is dan spannend hoe iets gaat vallen. Van het eerste idee, de naam Sixstarleadership tot het daadwerkelijk lanceren van de Podcast, zijn jaren overheen gegaan. 

Terug naar de de interactie en de titel van dit artikel: “Komen er Sixstarleadership events?”

En het antwoord daarop is volmondig JA.
Voor bedrijven doen we dat al en we gaan 100% zeker ook voor individuen en groepen een aantal toffe dingen optuigen. Hoe dit eruit gaat zien, kan en wil ik nu nog niet teveel over delen. Dat leiderschap, team performance, en het overstijgen van je resultaat centraal staan, is een no brainer. Dat daarbij zowel vanuit het bedrijfsleven als Defensie kennis en kunde gaat samen komen spreekt voor zich. Dat is namelijk het unieke aan Sixstarleadership.

Dan komt de hamvraag, wanneer gaan deze events dan komen?

Dat is een goede vraag, en het antwoord is tweeledig. Voor bedrijven zijn er altijd wel gaten te vinden in de agenda, aangezien dit maatwerk is in overleg met de klant. De Sixstarleadership events, voor individuen en groepen zullen niet eerder gaan plaatsvinden dan begin 2021.

Waarom niet eerder?

Dat wat we gaan doen, gaat iets moois worden. Het “perfecte” event, dat past bij dat waar Sixstarleadership voor staat:

“Het verbinden van militair en business en als doel het overstijgen van je resultaat. Als leider, als team, als mens.”

Deze experience zijn we nu aan het ontwikkelen, eind 2020 gaan we uitwerken en ergens begin 2021 zal het gaan gebeuren. Uiteraard super spannend, en we nemen jou graag mee in deze ontwikkeling.

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van Sixstarleadership events?

Beetje stomme vraag…tuurlijk wil je dat:). Je kunt je HIER of via onderstaande checkbox inschrijven voor de updates. Het komende halfjaar, delen we regelmatig sneak previews en krijg je een beter beeld bij datgene wat we aan het opzetten zijn. Ook zal er te zijner tijd naar deze specifieke groep een eerste mogelijkheid tot inschrijving komen. Zo heb je als Sixstarleadership volger van het eerste uur, als eerste de kans om mee te doen.

Dus schrijf je in, en blijf op de hoogte van de events. Zie tegelijkertijd ook regelmatig leuke winacties voorbij komen. Winacties die vaak samen met een gast van de podcast worden samengesteld. In Augustus hebben we bijvoorbeeld 5 gesigneerde boeken weggegeven.

Patrick 👊

Ps; Als je je nog niet op de Podcast hebt geabonneerd, doe dit dan. YouTube, Spotify en Apple Podcast zijn de meest gebruikte kanalen. Ben je een Apple Podcaster? Geef ons dan 5 sterren en schrijf een leuke review. Dankbaar!🙏

Ontvang info over events, leuke winacties en early-bird aanmelding.

Ontvang automatisch een email bij een nieuwe Podcast

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.