Met 100% passie!

Sixstarleadership

De Six Star Mastermind!

Deelname aan een Mastermind is een bewuste keuze. Het vraagt een investering in geld (Vaste fee), tijd en het belangrijkste, commitment naar jezelf en naar de Mastermind groep.Onderzoeken of de Six Star Mastermind netwerk iets voor jou is?

Sta je open om samen met andere inspirerende mensen, je resultaten te overstijgen?

Ga dan naar de “MEER WETEN” knop, vul (geheel vrijblijvend) het formulier in, en Patrick neemt telefonisch contact met je op. Tot snel

Sterker worden als leider en organisatie?

Om te komen tot de ideale omgeving, samenstelling en werkwijze, is het van belang dat je als DGA, ondernemer, (sales)-management/directie en professional, jezelf dagelijks de vraag stelt, wat er beter kan? Doe je dit, dan is de kans vrij groot, dat de kostbare tijd en energie naar de juiste dingen gaat, lees flink bijdragen aan het realiseren van overstijgende resultaten. Met ons TOP-Model ben je in staat om als team, leider, organisatie, gericht en met structuur te werken naar een duurzame sprong vooruit.

Waarom sixstarleadership?

Wij zijn sterk in het opstarten, opschalen en optimaliseren van commerciële teams en afdelingen. De successen die we hebben geboekt, zijn opvallend, in korte tijd tot stand gekomen en duurzaam gebleken. Wij benaderen iedere opdracht vanuit het Sixstarleadership Team Optimalisatie Programma.
Een TOP programma dat is gevormd door 25 jaar ervaring in het werken met, en opleiden van, teams en leiders die streven naar de best mogelijke resultaten. Gestaafd door militaire principes, business know how en een netwerk van experts.

Meer info 
TOP Team en TOP Talent.

De volgende stap?

We faciliteren diverse trajecten om overstijgende resultaten te behalen en een echt TOP Team te worden. De inhoud vullen we in naargelang de doelstellingen en aanvangssituatie. Team performance en de rol van leiderschap staan daarbij altijd centraal.

Naast de TOP Team en TOP Talent trajecten kun je ook deelnemen aan de Six Star Mastermind. Als individu jezelf omgeven met high performers, waarbij je onder professionele begeleiding jezelf 6 of 12 maanden lang gaat ontwikkelen op de door jezelf gekozen doelen. Uiteraard draag je ook bij aan de groei van de andere groepsleden, gaan we vette dingen doen, mooie locaties, uit de comfort zone en word je onderdeel van een sterk netwerk.
Voor meer info check Six Star Mastermind

Zie je niet meteen een match met bovenstaande diensten en zie je een samenwerking met Sixstarleadership wel zitten?
Neem dan CONTACT op en we kijken wat er WEL mogelijk is.

Schrijf je in: