De juiste richting

Sixstarleadership

De Six Star Mastermind!

Deelname aan een Mastermind is een bewuste keuze. Het vraagt een investering in geld (Vaste fee), tijd en het belangrijkste, commitment naar jezelf en naar de Mastermind groep.


Onderzoeken of de Six Star Mastermind netwerk iets voor jou is?


Sta je open om samen met andere inspirerende mensen, je resultaten te overstijgen?


Ga dan naar de “MEER WETEN” knop, vul (geheel vrijblijvend) het formulier in, en Patrick neemt telefonisch contact met je op. Tot snel

Sterker worden als leider en organisatie?

Het bestaansrecht van commerciële teams en afdelingen in een commerciële organisatie, zijn de producten en diensten van de organisatie met een zo hoog mogelijke marge aan de man te brengen. Streven is dat de hele afdeling en organisatie, deze doelen gaat ademen.
Om te komen tot deze ideale omgeving, samenstelling en werkwijze, is het van belang dat je als directeur, ondernemer, (sales)-management/directie, jezelf dagelijks de vraag stelt, wat kan er beter?

Doe dit, en de kans is groot, dat kostbare tijd en energie naar de juiste dingen gaat, en maximaal bijdragen aan het eerder genoemde hoofddoel. Een fantastisch product of dienst, met een juiste commerciële structuur, maakt de gehele organisatie nog sterker.

sales, mastermind, patrick coopmans, leiderschap, defensie, veteranen, , veteraan, sixstarleadership, sales, persoonlijkeontwikkeling, militair, landmacht, team performance,

Waarom sixstarleadership?

Wij zijn sterk in het opstarten, opschalen en optimaliseren van commerciële teams en afdelingen. De successen die we hebben geboekt, zijn opvallend, in korte tijd tot stand gekomen en duurzaam gebleken. Wij benaderen iedere opdracht vanuit het Sixstarleadership “Team Optimization Program”. Een TOP programma dat is gevormd door 25 jaar ervaring in het werken met, en opleiden van, teams en leiders die streven naar de best mogelijke resultaten. Gestaafd door militaire principes, business know how en een netwerk van experts. Voor meer info check TOP Team en TOP Talent.

De volgende stap?

We faciliteren diverse trajecten om overstijgende resultaten te behalen en een echt TOP Team te worden. De inhoud vullen we in naargelang de doelstellingen en aanvangssituatie. Team performance en de rol van leiderschap staan daarbij altijd centraal.

Naast de TOP Team en TOP Talent trajecten kun je ook deelnemen aan de Six Star Mastermind. Als individu jezelf omgeven met high performers, waarbij je onder professionele begeleiding jezelf een jaar lang gaat ontwikkelen op door jezelf gekozen doelen. Uiteraard draag je ook bij aan de groei van de andere groepsleden, gaan we vette dingen doen, mooie locaties, uit de comfort zone en word je onderdeel van een sterk netwerk. Voor meer info check Six Star Mastermind

Zie je niet meteen een match met bovenstaande diensten en zie je een samenwerking met Sixstarleadership wel zitten?
Neem dan CONTACT op en we kijken wat er WEL mogelijk is.

Organisaties waar wij eerder mee samenwerkten

Schrijf je in: