CDA kamerlid, Derk Boswijk, reserveofficier, natres, koninklijke landmacht, Patrick Coopmans, leiderschap, defensie, veteranen, , veteraan, sixstarleadership, sales, persoonlijkeontwikkeling, militair, landmacht, team performance,

EP32 – CDA Kamerlid (#14), ondernemer en reserveofficier Derk Boswijk

In aflevering 32 ga ik in gesprek met Derk Boswijk

Derk Boswijk staat #14 op de lijst van het CDA en als de peilingen uit gaan komen, dan gaat Derk in 2021 een zetel pakken in de tweede kamer. Hard werken en niet opgeven, ;aten zien dat veel mogelijk is.
Derk heeft zichzelf opgewerkt vanuit het VMBO naar een MASTER en hij maakt zich hard voor gelijke kansen voor de diverse opleidingsniveau. Veel politici praten erover, Derk heeft het meegemaakt, en dat is ook wel het gevoel dat ik zelf heb overgehouden aan dit gesprek, een doener en een persoon die echt wil aanpakken.

Als ondernemer runt Derk zijn eigen ingenieursbureau, BOSONS, en is hij bij de Koninklijke Landmacht actief als reserveofficier. Dit is voor hem wel een droom die uitkomt en met zijn expertise vanuit civiel, komen beide werelden heel mooi samen. De verbinding tussen het bedrijfsleven, Defensie EN de politiek is een feit.

Derk is auteur van het boek ‘Theodore Roosevelt, de Progressieve Populist’. (Winactie; 2 gesigneerde exemplaren weg, meld je HIER aan.)

We hebben gesproken over het huidige (politieke) leiderschap. In Nederland, in de wereld, wat er nodig is, en hoe we er zelf tegenaan kijken. Niet altijd eens en wel respect voor elkaar standpunten, zoals het hoort.

Derk bedankt voor het gesprek!

Theodore Roosevelt, de Progressieve Populist, derk boswijk, cda, sixstarleadership, leiderschap, amerikaanse president
'Theodore Roosevelt, de Progressieve Populist' (winactie)
CDA kamerlid, Derk Boswijk, reserveofficier, natres, koninklijke landmacht, Patrick Coopmans, leiderschap, defensie, veteranen, , veteraan, sixstarleadership, sales, persoonlijkeontwikkeling, militair, landmacht, team performance,
Ondernemer, Politiek, Reservist!

Ga naar Spotify en zoek je favoriete podcast gesprek.

Kijk op YouTube
(TIP abonneer!)

Luister op Apple Podcast
(Schrijf een recensie)

👉 Winactie! Door Podcast gast gesigneerde boeken:

We geven regelmatig inspirerende boeken weg, die gesigneerd zijn door de Podcast gast. Wil je ook kans maken? Meld je dan HIER aan.

👉 Schrijf HIER een recensie op Apple Podcast. Dankbaar🙏

👉 Vind je het een leuke en inspirerende Podcast?
Ontvang automatisch een email als er een nieuwe Podcast online komt door je in te schrijven voor Sixstarleadership Updates. KLIK HIER

Luister op Apple Podcast en Spotify

Ontvang automatisch een email bij een nieuwe Podcast

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.