‘Be Bold’, de kracht van Nederland

Gandhi, geweldloos protest, boerenprotest, anticyclisch leiderschap,team performance defensie,leiderschap, militair leiderschap, lead by example, outdoor, coaching, teambuilding, leiderschapontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, survival, reis naar zweden, zelfleiderschap, politieke chaos, nonviolence

‘Be Bold’ Dat is altijd de kracht van NL geweest.

De boeren, wat verder van huis de oorlog in Oekraïne, en de C-demonstraties nog vers in het geheugen. Welke uitdagingen gaan we de komende maanden allemaal aan deze lijst toevoegen? Energie, klimaat, voedsel, financieel, politiek? Of staan ze misschien wel allemaal met elkaar in verbinding?

Aan welke kant je persoonlijk ook staat, uiteindelijk zijn we samen:
‘Nonviolence is a weapon of the strong’ – #Gandhi –

Alleen door geweldloos verzet, zijn we in staat om een cyclus te doorbreken. Verenig massaal, vreedzaam en geef de 1% niet de kans om het momentum te kapen.
En aan de politieke leiders, heb de moed om wel die 1% te zijn t.o.v. de wereld om ons heen. Er is behoefte aan anticyclisch leiderschap. Dit was/is mijn standpunt sinds het uitbreken van de oorlog in Oekraïne en ook nu met de stikstof problematiek en de boerenprotesten.

‘Be Bold’ Dat is altijd de kracht van NL geweest.

Herkenbaar? Ik zie jouw mening, reactie, feedback in een reactie tegemoet.

Patrick | Sixstarleadership

PS: Over enkele weken gaat mijn Sixstarleadership Filmportret online inclusief een interessante bonus. Wil je weten hoe en wat en als één van de eerste de video zien? Meld je dan  HIER aan op de mailing.

outdoor, coaching, teambuilding, leiderschapontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, survival, reis naar zweden, zelfleiderschap

Alle blogs

Patrick Coopmans

Ik ondersteun leiders en teams die willen groeien naar de top!

Kennismaken

Sixstar updates

Blijf op de hoogte van blogs, podcasts, events en gratis content

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.