Gunther cleijn, cyber security, post nl, post nl, veteraan, landmacht

EP29 – Cyber security officer PostNL Gunther Cleijn

In aflevering 29 ga ik in gesprek met Gunther Cleijn

Gunther en ik kennen elkaar al sinds ik zelf in 2004 ben aangesloten bij de brigade verkenners van 42BVE in Oirschot.  Sinds 2008, spreken we elkaar jaarlijks op het onderofficiers diner van het Regiment Huzaren van Boreel . Biertje, veel ouwe koeien en goeie gesprekken over wat we zoal gedaan hebben en waar we heden ten dagen druk mee zijn.

Gunther heeft na 16 jaar vaarwel gezegd tegen Defensie, is gaan studeren en in het IT-Security en Cyber security werkveld terecht gekomen. Hard work pays off, en momenteel heeft hij een boeiende rol als Cyber security officer bij PostNL.

In dit gesprek praten we uiteraard over zijn huidige rol bij PostNL, de invloed van 16 jaar Defensie, het ontwikkelen van soft skills en het leiden en vormen van een team binnen een organisatie als PostNL.

“Opdrachtgericht werken, succes voer maar uit. Als leider is het je taak om de mensen te laten shinen, daar waar kan en voor wie wil.”

De slogan van 2021 tot zover, Wil Kloet en Gunther Cleijn, station Hollandsche rading; “Weet jij waar hier de hoofdingang is?”. Oh ja Wil…ik heb mezelf uitgenodigd om in 2022 een podcast op te nemen @ Down Under 👊 😎.

Mooi gesprek, veel gelachen, persoonlijke diepgang en een inkijkje in de cyber security wereld van PostNL.

Veel kijk en luister plezier!

Ga naar Spotify en zoek je favoriete podcast gesprek.

Kijk op YouTube
(TIP abonneer!)

Luister op Apple Podcast
(Schrijf een recensie)

👉 Winactie! Door Podcast gast gesigneerde boeken:

We geven regelmatig inspirerende boeken weg, die gesigneerd zijn door de Podcast gast. Wil je ook kans maken? Meld je dan HIER aan.

👉 Schrijf HIER een recensie op Apple Podcast. Dankbaar🙏

👉 Vind je het een leuke en inspirerende Podcast?
Ontvang automatisch een email als er een nieuwe Podcast online komt door je in te schrijven voor Sixstarleadership Updates. KLIK HIER

Luister op Apple Podcast en Spotify

Ontvang automatisch een email bij een nieuwe Podcast

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.