#leiderschap #business #defensie #salesteam #motivation #salesmanager #military #businessleadership #inspiration #veteran #coaching #militaryleadership #effectiefcommuniceren #veteraan #landmacht #leadership #sixstarleadership #lestweforget #opdatwijnooitvergeten #interim #persoonlijke ontwikkeling #audible

Boeken en Podcast TOP 5 Oktober

Maandelijks deel ik een boeken podcast Top 5.
(Ontvang HIER iedere maand de Boeken en Podcast top5 per email)

Leren en jezelf blijven motiveren is een belangrijke voorwaarde om ook anderen te inspireren. Het geeft je vertrouwen, positieve energie en het heerlijke gevoel, “JA, dit moet ik opschrijven, hier kan ik iets mee!”. Herkenbaar?

We leven in een tijd waarin we op ieder moment van de dag, op diverse manieren, alles wat ons boeit kunnen vinden en opzuigen. Het boek op de bank, de Podcast in de Auto of Trein en het luisterboek tijdens het Sporten.

Zelf ben ik een fanatiek lezer/luisteraar van Audioboeken, Podcast en om de zoveel tijd koop ik een “echt” boek omdat ik het vast wil houden, erin wil bladeren en het mee wil slepen in mijn tas. Maandelijks deel ik mijn Boeken en Podcast Top 5.

De Oktober Top 5 Boeken en Podcast;
 1. THE ART OF WAR, The Oldest Military Treatise in the World, Sun Tzu
  Hoe win je een oorlog zonder een strijd te voeren?
  Arie van Ingen benoemde deze klassieker tijdens het gesprek dat ik met hem had in het kader van de Podcast. Zelf heb ik slecht delen van dit boek gelezen en het triggerde me weer.  Meer…
 2. VERBAAL MEESTERSCHAP, Remco Claassen.
  Remco schrijft zoals hij praat en praat zoals hij schrijft, dus een heerlijk boek om te lezen, voor eenieder die naar verbaal meesterschap  streeft in het presenteren en spreken. Meer…
 3. De Kunst Om Dingen Gedaan Te Krijgen, Larry Bossidy
  Mijn eerste management boek! En wat voor eentje! Dit boek heeft mij in 2008 mede geholpen als leider de transitie te maken van Defensie naar het bedrijfsleven. Praktijkvoorbeelden van Jack Welch, oud CEO van General Electric gaan erin als koek en zijn altijd inspirerend. Meer…
 4. Mijn #1 Podcast van Oktober is Boekestijn en De Wijk|BNR!.
  Rob de Wijk en Arend-Jan Boekestijn, een heerlijk duo als je ze over onder andere Trump, Turkije, Poetin en de nieuwe wereldorde hoort discussiëren.
 5. Mijn #1 Podcast Episode die ik deze maand tijdens het hardlopen heb beluisterd is het gesprek tussen Brian Rose en Grant Cardone in de London Real Podcast. Cardone is een legend en hij laat in dit gesprek een hele mooie, vaak nog onbekende kant, van hem zien.

Iedere maand deze Top 5 in je Inbox? ?Meld je HIER aan
Check HIER de Top 5 van vorige maand

TIP: Wil je 30 dagen Gratis naar Audioboeken luisteren en uitproberen of het iets voor je is?
Ga naar Audible.

Veel lees en luisterplezier. ???

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.