bjorn ceelen, Marinier, Veteraan, Ondernemer, Inspirerend en Special Forces In Business, Podcast

Podcast 2 – Björn Ceelen, Discipline en verbondenheid om tot maximale prestaties te komen.

Björn Ceelen is de gast in de 2e aflevering van de Sixstarleadership Podcast. Björn ken ik al vanaf klein jongetje. We komen allebei uit Groesbeek, Björn zoon van de slager en ik zoon van de bakker.

bjorn ceelen, Marinier, Veteraan, Ondernemer, Inspirerend en Special Forces In Business, Podcast

Luister naar de podcast op PodBean, Apple Podcast, Spotify, Stitcher

Ontvang automatisch een email bij een nieuwe Podcast

Björn heeft na 19,3 jaar afscheid genomen van zijn geliefde Mariniers korps en maakt de stap naar de burgermaatschappij in de rol van bedrijfsleider.

Björn en ik komen beide uit Groesbeek, hij zoon van de slager en ik van de bakker en nu samen in gesprek, dat is toch lachuh!

We praten over zijn motivatie om bij Defensie te gaan en zijn indrukwekkende loopbaan van bijna 20 jaar. “De Kastenmakerij” komt ter sprake, Björn zijn in Groesbeek en omgeving wereldberoemde bedrijf, waar hij met een groeiende groep altijd buiten werkt aan gezondheid, fitheid en verbondenheid (op 1!)

Interessant om uit de mond van een professional zoals Björn te horen, wat er belangrijk is bij het vormen van teams en hoe daarbij discipline en verbondenheid altijd op 1 staan.

Vind je het een leuke en inspirerende Podcast?

Deel en like hem dan op de diverse social media kanalen en laat een review achter op het kanaal waar jij Podcast beluistert. 

Ontvang automatisch een email bij een nieuwe Podcast

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.