masterclass leiderschap,masterclass leadership,masterclass bas kodden,militair leiderschap,leiderschap nyenrode,mart de kruif nyenrode,marcel levi nyenrode,bas kodden eindbazen,eindbazen podcast,rotterdam school of management leiderschap,bas kodden,persoonlijke ontwikkeling,word een held,persoonlijke ontwikkeling boeken,military leadership training,persoonlijke groei en ontwikkeling,military leadership lessons,maarten oversier,maarten oversier bestaansrecht

Masterclass Leiderschap – Bas Kodden hoogleraar Nyenrode Business Universiteit.

Masterclass Leiderschap – Bas Kodden EP57

Een soort van Nyenrode Masterclass in Leiderschap, aangevuld met Militaire kennis en ervaring.
Bas Kodden is een schrijver, spreker en onderzoeker op het gebied van leiderschap, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Het onderwerp Bevlogenheid
in het bijzonder. Voordat Bas in 2010 onderdeel werd van het Center for Leadership & Management Development aan Nyenrode Business Universiteit, is Bas bijna zijn gehele loopbaan als ondernemer werkzaam geweest.

Bas Kodden deelt in deze podcast zijn inzichten op het gebied van leiderschap, werken met teams, leidinggeven, leidingnemen en introspectie. Zelf vul ik aan met specifieke voorbeelden uit Defensie, mijn eigen groei cyclus, de cyclus van leiderschap en eigenlijk van het leven.

Haal het maximale uit deze podcast, luister hem meer dan 1 keer, schrijf mee en reflecteer. Alleen, met je team, met vrienden en collega’s. What’s in it for me.

Bas is beschikbaar om eventuele vragen verder uit te diepen, doen! Stuur hem een mail, b.kodden@nyenrode.nl

Prof. dr. Bas Kodden is éen van Nederlands meest gevraagde trainers in leiderschap en verandering. Hij verzorgt zowel nationaal als internationaal lezingen op het gebied van leiderschap en bevlogenheid. Hij is als hoogleraar Leaderschap- & Managementontwikkeling en directeur van het Executive MBA verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Hij schreef meer dan 100 artikelen en boeken over leiderschap, ondernemerschap en persoonlijk ontwikkeling, waaronder internationaal gepubliceerde bestsellerboeken als Word een HELD, De Kunst van Duurzaam Presteren & The Devil Inside.

Het Sixstarleadership netwerk is mede dankzij de podcast ontzettend gegroeid. Groei in de vorm van kennis, persoonlijke/zakelijke contacten en de diensten die we in binnen en buitenland aanbieden.

Wil je weten wat wij doen iets voor jou, je bedrijf of team is?
Neem dan contact met ons op: info@sixstarleadership.com / 06-24770013

Wellicht tot snel, blijf ons volgen en indien nog niet gedaan, abonneer je op ons YouTube, Spotify en ApplePodcast kanaal.

Dankbaar 🙏
Patrick | Team Sixstarleadership

Speciaal voor de Veteraan 🇳🇱

👉 Schrijf HIER een recensie op Apple Podcast. Dankbaar🙏
👉 Vind je het een leuke en inspirerende Podcast?
Ontvang automatisch een email als er een nieuwe Podcast online komt door je in te schrijven voor Sixstarleadership Updates. KLIK HIER

Luister op Apple Podcast en Spotify

Ontvang automatisch een email bij een nieuwe Podcast

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.