Persoonlijkheidstest

Assessments i.c.m. coaching & training

Assessments zijn geen waarheid en zeker geen waardeoordeel. Onze ervaring is, dat de data uit een assessment, mits Juist geïmplementeerd, veel waarde gaat toevoegen in het Ontwikkelproces. Gedurende de Coaching gaan we eerst de diepte in met leider en/of team. Volgende stap, de uitersten uit een assessment filteren, deze betrekken in de coaching, en van daaruit de juiste vragen en verbanden leggen. Verbanden in relatie tot jou als individu, het team en verschillende omgevingen. Op deze manier is de eigen identiteit leidend, en vanuit de gewenste omgeving, “raken” we de juiste punten aan. Punten die herkenbaar en confronterend zijn.

Dit assessment i.c.m. coaching, training of een event, is zowel voor leider als team, een Waardevolle Investering. Uit je comfortzone, de diepte in, en bepalen wat de juiste acties en richting zijn.

Stel een vraag

Vraag test aan

Big Fifty persoonlijheidstest

Binnen de ontwikkeltrajecten voor leidinggevende, werken wij veelal met de Big Fifty persoonlijkheidstest. Doel van deze test is het omzetten van het persoonlijkheidsprofiel naar competenties en een indicatie geven van de mate waarin de leider deze competenties verder kan ontwikkelen. Dit assessment is ontwikkelt door onze partner hrmforce.

Naast het persoonlijkheidsprofiel, komen ook de voorkeur Teamrollen bovendrijven. Ben je onderdeel van een Managementteam, en alle leden maken het assessment, dan heb je een waardevol overzicht met wat voor een “types” je in de kamer zit. Niet alleen leuk en verassend, vooral een voorwaarde om samen te groeien naar het Overstijgend Resultaat.

Vraag test aan

persoonlijkheids assessment, big fifity personality assessment, leiderschap assessment, leadership assessment, hrm force, hrmforce

'Jezelf steeds beter leren kennen is een oneindig pad.'

Uitleg

De Big Fifty is een Persoonlijkheidstest. Uit psychologisch onderzoek zijn vijf thema’s naar voren gekomen, de zogenaamde Big Five, waarmee iemands persoonlijkheid in de volle breedte kan worden beschreven. De Big Five persoonlijkheidstheorie is de meest onderzochte en gebruikte persoonlijkheidstheorie.

De Big Fifty Persoonlijkheidstest geeft de scores van de kandidaat aan, gebaseerd op de vijf belangrijkste persoonlijkheidsfactoren voor gedrag in werksituaties: Neuroticisme, Extraversie, Openheid, Aanpassen en Consciëntieusheid.

In de rapportage van de Big Fifty Persoonlijkheidstest wordt het persoonlijkheidsprofiel vertaald naar competenties. Een competentie beschrijft een combinatie van kennis, vaardigheden en gedrag, dat belangrijk is om met succes op een bepaald gebied resultaten te behalen. Per competentie wordt een indicatie gegeven van de mate waarin de medewerker deze competentie kan ontwikkelen. Deze indicatie is gebaseerd op zijn persoonlijkheid.

Meer weten over deze test? Neem HIER contact met ons op.

 

Veelgestelde vragen

Is het assessment een uniek document?

Ja! Er is geen één assessment hetzelfde.

Is coaching icm de test aan te raden?

Vaak zit een test al in het traject inbegrepen. Koop je alleen de test, dan is aanvullende coaching zeker aan te raden. In 1,5u praten wij je al door het assessment en haal je er de meeste waarde uit.

Kan ik op de website het assessment aanvragen?

Ja, je kunt via de website direct een assessment aanvragen. Na je betaling zetten wij het proces in gang en ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging om de test te maken. Het processen van de resultaten zal een week in beslag nemen. De uitkomst van de test ontvang je per email.

team performance, waardengedreven leiderschap, inspirerende sprekers, outdoor training, kernwaarden team, team performance trainen, leiderschap outdoor, militair leiderschap, defensie en bedrijfsleven

Interesse in een assessment?

Interesse in een assessment en heb je nog wat vragen of wil je een assessment afnemen i.c.m. coaching? Stuur me een bericht en ik neem contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.