veteranen, veteranen instituut, tedx arnhem, defensie, ptss, amy van son, kinnebak podcast, Ken Van Geijlswijk, marine veteraan, vfonds, helmen vol verhalen,

EP45 – Verbindelaar Amy van Son geeft veteranen een podium.

In EP45 ga ik in gesprek met Amy van Son

‘Amy van Son geeft Veteranen een podium en een stem’

Amy van Son is voor veel veteranen een bekende naam. Ze is zelf Marine Veteraan, en de stuwende kracht achter onder andere de Veteranen projecten Your-Song en Helmen vol Verhalen.

veteranen, veteranen instituut, tedx arnhem, defensie, ptss, amy van son, kinnebak podcast, Ken Van Geijlswijk, marine veteraan, vfonds, helmen vol verhalen,

Amy is een ondernemend type. Een prominente naam in het Arnhemse bedrijfsleven (organisator TEDx Arnhem), een echte verbindelaar zoals ze zichzelf omschrijft. Dat was ze al in haar functie als Matroos bij de Marine en dat is ze nu nog steeds.

Mensen bij elkaar brengen, Veteranen een plek en een stem geven, en van daaruit zaken in beweging krijgen. Weerstand is er, en Amy maakt dingen af.

220501155-4734421479905426-409185402027320184...

Haar jeugd en karakter spelen een belangrijke rol hoe ze heden ten dagen naar de wereld kijkt en van de kosmos ontvangt. In het geloof dat de juiste dingen op haar pad komen, is ze één van de “moderne” gezichten van de Nederlandse Veteraan.

In dit uitgebreide en diepgaande gesprek spreken we over velen onderwerpen. Een mooi verhaal met Amy van Son, een prachtig en krachtig mens.

Erwin_1_b35qa.jpeg

Bekijk Teaser (3 minuten)

Bekijk hele video (2u)

Speciaal voor de Veteraan 🇳🇱

👉 Winactie! Door Podcast gast gesigneerde boeken: We geven regelmatig inspirerende boeken weg, die gesigneerd zijn door de Podcast gast. Wil je ook kans maken? Meld je dan HIER aan. 👉 Schrijf HIER een recensie op Apple Podcast. Dankbaar🙏 👉 Vind je het een leuke en inspirerende Podcast? Ontvang automatisch een email als er een nieuwe Podcast online komt door je in te schrijven voor Sixstarleadership Updates. KLIK HIER

Ga naar Spotify en zoek je favoriete podcast gesprek.

Kijk op YouTube
(TIP abonneer!)

Luister op Apple Podcast
(Schrijf een recensie)

Luister op Apple Podcast en Spotify

Ontvang automatisch een email bij een nieuwe Podcast

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.