Eckhart Tolle, een nieuwe aarde, spiritualiteit, Armand van Velzen, executive coaching, consultancy, korps mariniers, defensie, veteraan, ondernemer, allied forces, leiderschap, podcast, patrick coopmans, sixstarleadership, team performance

EP25 – Armand van Velzen, “Teams bepalen de kracht van de organisatie”

In aflevering 25, ga ik in gesprek met Armand van Velzen

“Teams bepalen de kracht van de organisatie” en “Extreme ownership”, dat zijn overtuigingen en een gedachtengoed, waar Armand van Velzen, oprichter en eigenaar van de organisatie Allied Forces, zich uitstekend in kan vinden.

Armand heeft 16 jaar gewerkt als officier bij het Korps Mariniers en is sinds 2014 ondernemer en oprichter van Allied Forces Consultancy. Bij de Mariniers heeft hij aan grote eenheden en kleine specialistische teams leidinggegeven onder extreme omstandigheden. In dit gesprek verteld Armand uitgebreid over een tweetal gebeurtenissen in Afghanistan. Gebeurtenissen, die een stempel op hem hebben gedrukt als mens en ook als professional en ondernemer.

Het is niet onwaarschijnlijk dat de uitspraak “Teams bepalen de kracht van de organisatie”, destijds in Uruzgan, onder vuur van de vijand, nog meer waarde en waarheid hebben gekregen. Deze, en andere waardevolle Mariniers en Defensie ervaringen en lessen, zijn voor Armand en het team van Allied Forces, de basis voor de diensten die ze aanbieden.

Allied Forces
De sleutel tot succes ligt in de combinatie van het juiste gedrag en de juiste mindset met gefocust en gestructureerd werken aan een concrete doelstelling. Allied Forces combineert kennis van het Korps Mariniers / Defensie met uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven. Zo smeden ze allianties tussen leiders, teams en individuen.

Een nieuwe AARDE, Eckhart Tolle
En zo zie je maar, uiteindelijk komt alles weer neer op het maken van de juiste verbindingen. Armand en ik waren graag nog wat dieper ingegaan op de wijze van werken, het Extreme Ownership gedachtegoed en spirituele pad van Armand. Dat Armand mij als als geschenk het boek “Een nieuwe AARDE” van Eckhart Tolle heeft gegeven, is geen toeval. Daarom hebben Armand en ik afgesproken in 2021 een mooi vervolg op te nemen, om bovenstaande onderwerpen verder te verdiepen.

Veel kijk en luister plezier!

HOMEPAGE ALLIED FORCES

CONNECT met Armand op Linkedin

👉 Winactie! Door Podcast gast gesigneerde boeken:
We geven regelmatig inspirerende boeken weg, die gesigneerd zijn door de Podcast gast. Wil je ook kans maken? Meld je dan HIER aan.

👉 Schrijf HIER een recensie op Apple Podcast. Dankbaar🙏

👉 Vind je het een leuke en inspirerende Podcast?
Ontvang automatisch een email als er een nieuwe Podcast online komt door je in te schrijven voor Sixstarleadership Updates.KLIK HIER

Luister op Apple Podcast en Spotify

Ontvang automatisch een email bij een nieuwe Podcast

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.