50 Podcast afleveringen!

leiderschap podcast, militair leiderschap, team podcast, defensie en leiderschap, ondernemende veteranen, overstijgende resultaten, leiderschap training en coaching, leiderschap en vorming, persoonlijke ontwikkeling podcast, sixstarleadership
Categorie: Sixstar updates

Een nieuwe Blog van Sixstarleadership en we hebben wat te vieren.

Sinds een paar dagen staat onze 50e Podcast episode online. We hadden de eer om Willem van de Ventoux Marines op het jubileum nummer te ontvangen.

50 afleveringen en een hele lijst aan bijzondere, inspirerende en indrukwekkende gasten. Meer dan 100 uur audio en video. Begonnen op zolder, al snel de keuze gemaakt om een studio te betrekken, en we streven er naar om het steeds een stukje beter te maken.

‘Wat is eigenlijk jouw favoriete podcast aflevering?’

Hoe we in 2019 zijn begonnen?
Het idee voor de podcast was er al in 2015. Ik wilde de VetsInBizniz podcast beginnen. Een afspraak met Dick Berlijn stond reeds in de agenda en het logo lag op de plank. Eindbazen en Scherpschutters podcasten bestonden toen nog niet we waren onze tijd vooruit. Ondergetekende was er zelf echter nog niet klaar voor. Op het vlak van persoonlijke ontwikkeling zwalkte ik zelf nog tussen militair zijn en burger worden. Of eigenlijk gewoon mezelf kunnen zijn, ik was er nog niet klaar voor. De VetsInBizniz podcast, een briljant idee en het kwam voor mij te vroeg. Onder zie je de reeds ontworpen cover. De sterren en de foto zijn meegegaan naar het Sixstarleadership ontwerp. Op de achtergrond onze YPR in Uruzgan met Nederlandse driekleur.

Het omslag punt was April 2018. Plotseling zie ik dezelfde Dick Berlijn bij de Eindbazen Podcast, en ik dacht, potverdikkie, die man had ik 3 jaar geleden al op afspraak. Patje, nu is het echt tijd om zelf in actie te komen. Uiteindelijk 23 Oktober 2019 de eerste Podcast opgenomen met Arie van Ingen.

Opname 1e podcast met Arie van Ingen.

23-10-2019, HQ Special Forces In Business, Barneveld GLD

Waardevolle lessen, als je iets wil doe het! Is het nog niet de tijd, dan komt het juiste moment vanzelf. Weet echter wel dat je zelf degene bent die de knop moet omzetten. Geen keuze, is geen actie, is geen beweging, dus ook geen vooruitgang en geen groei. Twijfel is het snijvlak tussen comfort en oncomfortabel, kies voor groei!

 
Jan. 2020 “Studio” op zolder, Maart 2022, HQ Sixstarleadership Haarlem

En nu zijn we tientallen mooie gesprekken verder, hebben we duizenden luisteraars, en honderden vaste  subscribers op de diverse kanalen. Willen we doorgroeien? Jazeker! Zijn we ontzettend trots op wat er al staat en wat we aan het bouwen zijn? 100%!

Het Sixstarleadership netwerk is mede dankzij de podcast ontzettend gegroeid. Groei in de vorm van kennis, persoonlijke/zakelijke contacten en de diensten die we in binnen en buitenland aanbieden.

⭐️ Mastermind-groepen (volgende groep start najaar 2022, meld je aan)
⭐️ Leiderschapsreizen naar Zweden, (najaar 2022, meer info)
⭐️ Events/Lezingen/Workshops/Training/Coaching (Six Star Summit December 2022? )
⭐️ Interim management (op aanvraag)

Wil je weten wat wij doen iets voor jou, je bedrijf of team is? Neem dan contact met ons op.
info@sixstarleadership.com / 06-24770013

Wellicht tot snel, blijf ons volgen en indien nog niet gedaan, abonneer je op ons YouTube, Spotify en ApplePodcast kanaal.

Dankbaar
Patrick | Team Sixstarleadership


leiderschapsreis, leading by example, leiderschap ontwikkeling, managementtraining, training en coaching, outdoor coaching, out of the box training, outdoor reis, outdoor zweden, persoonlijke ontwikkeling outdoor


peter van uhm, mastermind, leiderschap opleiding, betere leider worden, persoonlijke groei, groeien als manager,


outdoor, coaching, teambuilding, leiderschapontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, survival, reis naar zweden, zelfleiderschap

☑️ LEIDERSCHAPSREIS ZWEDEN
☑️ SIX STAR MASTERMIND
☑️ MEER PODCAST
☑️ MAILING/WINACTES
☑️ SUBSCRIBE

☑️ Speciale actie voor Veteranen
☑️ Meer info Mastermind deelname:
Stuur een mail naar info@sixstarmastermind.com of bezoek de website.
☑️ Meer info reis Zweden: Stuur een mail naar info@sixstarleadership.com of bezoek de website.

Speciaal voor de Veteraan


veteranen actie, veteranen korting, onbekende helden, veteraan in actie, helmen vol verhalen, amy van son, ludy de vos, veteraneninstituut, veteranen instituut, militaire voertuigen, huysz, veterans, veteransz, veteranen, veteraan, kado voor vetereaan, cadeau voor veteraan

Schrijf HIER een recensie op Apple Podcast. Dankbaar
Vind je het een leuke en inspirerende Podcast?
Ontvang automatisch een email als er een nieuwe Podcast online komt door je in te schrijven voor Sixstarleadership Updates. KLIK HIER


leiderschap, podcast, patrick coopmans, sixstarleadership, teamperformance
Luister op Apple Podcast en Spotify

Ontvang automatisch een email bij een nieuwe Podcast

[mc4wp_form id=”1390″]

leiderschap, defensie, veteranen, , veteraan, sixstarleadership, sales, persoonlijkeontwikkeling, militair, landmacht

Alle blogs

Patrick Coopmans

Ik ondersteun leiders en teams die willen groeien naar de top!

Kennismaken

Sixstar updates

Blijf op de hoogte van blogs, podcasts, events en gratis content

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.